Yatırım Uzmanı: Bitcoin 1.000 Dolara Gidiyor! Bunlardan Alın - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Yatirim Uzmani Bitcoin 1000 Dolara Gidiyor Bunlardan Alin
2 yıl önce
2 yıl önce

Yatırım Uzmanı: Bitcoin 1.000 Dolara Gidiyor! Bunlardan Alın

Zengin Baba Yoksul Baba serisinin en çok satan yazarı Robert Kiyosaki’ye göre, S&P 500 yıl içinde değerinin yüzde 18’ini kaybetti ve daha da kötüye gidecek. Kiyosaki, yatırımcıların portföylerini ‘zamanin en büyük çöküşü’ ortaya çıkarken altın, gümüş ve hayvancılık gibi ‘sabit varlıklar’ ile korumalarını öneriyor. Ayrıca, Bitcoin (BTC) 1.000 abd parasıa düşerse kamyonu yedekleyeceğini söylüyor.

“Cevabım her zaman daha fazla altın ve gümüş almaktır”

Robert Kiyosaki, “hisse senedi, bono veya abd parası gibi basılabilen herhangi bir şey istemiyorum”, diyor. Kendisinin, bir hardcore altın, gümüş, petrol ve yiyecek tutkunu olduğunu kaydediyor. Bu doğrultuda, “Ben hardcore bir varlık insanıyım” duyurusını yapıyor. Ayrıca, bu varlıkların bir yatırımdan ziyade ‘sigorta’ olduğunu öne sürüyor. Ünlü yatırım bilirkişiı, şu açıklamzamani yapıyor:

Cevabım her zaman daha fazla altın ve gümüş almaktır. Bu bir yatırım değil… Altın ve gümüşü bir nedenden dolzamani alıyorum. Çünkü çöküş gelirse, dünyanın her konuminde harcamam mümkün.

<img data-attachment-id="206911" data-permalink="https://kriptokoin.com/ekonomist-altin-ve-bitcoin-icin-zaman-verdi/gold_and_bitcoin/" data-orig-file="https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/08/gold_and_bitcoin.jpg?fit=1200%2C628&ssl=1" data-orig-size="1200,628" data-comments-opened="0" data-image-meta="{"aperture":"0","credit":"","camera":"","caption":"","created_timestamp":"0","copyright":"","focal_length":"0","iso":"0","shutter_speed":"0","title":"","orientation":"1"}" data-image-title="ekonomist-altin-ve-bitcoin-icin-zaman-verdi" data-image-description="

Birçok Kez Bilen Ekonomist, Altın ve Bitcoin İçin Tarih Verdi!

” data-image-caption=”

Birçok Kez Bilen Ekonomist, Altın ve Bitcoin İçin Tarih Verdi!

” data-medium-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/08/gold_and_bitcoin.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/08/gold_and_bitcoin.jpg?fit=1024%2C536&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”536″ src=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/08/gold_and_bitcoin.jpg?resize=1024%2C536&ssl=1″ alt=”Bitcoin” class=”wp-image-206911″ data-recalc-dims=”1″>

“Bitcoin 1.000 abd parasıa düşerse kamyonu yedeklerim”

Bununla birlikte Kiyosaki, Blockchain teknolojisi meselesunda genel olarak çok iyimser olduğunu söylüyor. Bu kapsamda, önde gelen dijital varlık başka bir büyük çöküş görürse, buna yükleneceğini kaydediyor. Bunun için de Kiyosaki, şu ifadeleri kullanıyor:

Blockchain meselesunda çok iyimserim ve yükselişe geçiyorum. Bu yüzden Bitcoin 1.000 abd parasıa düşerse kamyonu yedeklerim. Ancak 25.000 abd parasıa çıkarsa artık satın almayacağım.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Robert Kiyosaki, birkaç ay önce Bitcoin fiyatında, potansiyel olarak 1.100 abd parasıa görecek şekilde dramatik bir düşüş beklediğini ima etti.

“Satarken değil, alırken kazanırsınız”

Bu arada Kyosaki, aşırı acıyla satın almanın en sevdiği strateji olduğunu söylüyor. Bunu yapmak için sadece Bitcoin (BTC)’de değil, altın ve gayrimenkulde de çeşitli fırsatların ortaya çıkmasının muhtemel olduğunu söylüyor. Bu bağlamda Kiyosaki, şunları ifade ediyor:

Satarken değil, alırken kazanırsınız. Bütün bu altıncılar ‘evet, altının fiyatı yükselmedi’ diyorlar. Ben de ‘ne bekliyorsunuz?’ diyorum. 2000’lerde altının 300 abd parası olduğunu hatırlıyorum. Satın almadan önce 3.000 abd parası veya 30.000 abd parasıa çıkmasını bekleyebilirsiniz. Aptal insanlar bunu yapar. Piyasanın tepesinden satın alırlar. Hepsi aptal gibi atlıyorlar. Gayrimenkulde olduğu gibi bir devamındaki çöküşü bekliyorum. Emlak şu anda çöküyor ve bu meseleda çok heyecanlıyım. Her şey indirime giriyor… Bireysel ödeme yapmak istemiyorum. Toptan ödeme yapmak istiyorum. Bu ortak kapitalizmdir.

Lider kripto Bitcoin, basın zamanında günlük bazda %1,88 düşüşle 19.894 abd parasıdan işlem görüyordu. Böylece BTC, tekrar 20 bin psikolojik seviyesinin altını geriledi.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsi içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem işe koyultılacaktır..

.bw-card {
position: relative;
display: -webkit-box;
display: -webkit-flex;
display: -ms-flexbox;
display: flex;
-webkit-box-orient: vertical;
-webkit-box-direction: normal;
-webkit-flex-direction: column;
-ms-flex-direction: column;
flex-direction: column;
padding: 15px;
border: 1px solid #f2f2f2;
border-radius: 4px;
background: #f9f9f9;
-webkit-box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
font-family: var(–bw-font-family-inter);
padding: 2rem;
border-radius: 0 0 4px 4px;
}

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.