Binance Research’den Yeni Araştırma: Bu 10 Coin’e Yer Verdi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Binance Researchden Yeni Arastirma Bu 10 Coine Yer Verdi
9 ay önce
9 ay önce

Binance Research’den Yeni Araştırma: Bu 10 Coin’e Yer Verdi

Dünyanın en büyük borsası Binance’in araştırma kolu Binance Research, Telegram botları hakkında içerisinde 10 farklı altcoin’in konum ettiğı detaylı bir rapor paylaştı.

Binance Research 4 Ağustos günü en yeni 7 günların dikkat çeken Telegram botları hakkında dikkat çeken bir rapor paylaştı. Raporda, Telegram botlarıyla yapılan işlemlerin kümülatif hacminin rekor kırarak 190 milyon abd abd dolarııı aştığı belirtilirken kısa sürede elde edilen bu başarı öne çıkarıldı.

Bununla birlikte Telegram botları tarafından elde edilen toplam gelirin 28,7 milyon abd abd dolarııı geçtiği vurgulanırken mevcut faaliyetlerin çoğunun hızla yükselen token fiyatlarından kaynaklandığı belirtildi. Raporda, Telegram bot piyasa değerinin %77’sini Unibot’un oluşturduğu ifade edildi.

Raporda öte yandan Telegram bot kişisi hacminin temmuz güninda günlük 6 bin kişisiya ulaşarak rekor kırdığı dile getirilirken Maestro (MAESTRO) adlı bot projesinin günlük 2-3 bin aktif kişisi ile liderliği elinde tuttuğu öne çıkarıldı. İkincilik koltuğunda ise günlük 1.700 kişisi ile Unibot (UNIBOT) bulunuyor.

Binance Research’ün detaylı bir tablo üzerinde incelediği 10 Telegram bot projesi Unibot (UNIBOT), Maestro (MAESTRO), MEVFree (MEVFREE), ChianGPT (CGPT), Wagiebot (WAGIEBOT), Collab.Land (COLLAB), LootBot (LOOT), Mizar (MZR), JDB (JDB) ve Uniwhales (UWL) oldu.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.