Milyonluk Aboneli Analist: Bu Altcoinler Ağustos’ta Fırlayabilir! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Milyonluk Aboneli Analist Bu Altcoinler Agustosta Firlayabilir
9 ay önce
9 ay önce

Milyonluk Aboneli Analist: Bu Altcoinler Ağustos’ta Fırlayabilir!

Milyonluk aboneli çalışan altcoinler için önemli konuşmalar yapıyor. Altcoinbuzz özellikle Ağustos zamanına işaret ediyor. Buna göre fırlayacak kripto para birimlerine bakıyor. İşte o kripto para birimleri.

Altcoinler içinde Icon (ICX)

Ağustos altcoinler listesinin ilk sırasında Icon (ICX) var. Icon, ICON Network’ün diğer blokckchain tabanlı ağlara ev sahipliği ettiğı dijital bir ekonomi inşa etmeyi amaçlayan merkezi olmayan bir platformdur. ICON ile şirketler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve devlet kurumları özü değer araçlarını bağımsız olarak geliştirebilirler. Tüm ağa bağlı bir ekosistem tarafından kullanımda oluyor. Ağın kripto para birimi ICX, ICON ekosisteminin işleyişini desteklemektedir. 31 Temmuz’dan beri ICON, xCall çapraz zincir ekosistemini yeterli test ve ürün katılımı yoluyla önyüklemeyi amaçladığını söylediği Teşvikli xCall Testnet Programına işe koyulyacak.

1690819204 482 Milyonluk Aboneli Analist Bu Altcoinler Agustosta Firlayabilir

xCall hizmeti, zincirler arası iletişim için ICON’un mesajlaşma standardıdır. Icon, programların ICON altyapısına bağlı olabileceği ve ICON ile otomatik protokolünün kurduğu merkezi olmayan pazara katılabileceği yeni bir dijital ekonomi türü yaratmak için geliştirildi. Ekonomideki katılımcıların konumine geçecek olan bu uygulamalar önemli. Buna göre özü para birimlerini çıkarabilecekler. Ayrıca bilgi işlem gücüne erişimi olan nodelar hangi uygulamaların destekleneceğini seçecekler. Geliştiriciler ödül almak üzere xCall hizmetini oluşturmaya ve test etmeye davet edildi. Bu görecek şekilde çok ağ faaliyeti şüphesiz ICX tokenini etkileyecek. Ayrıca bu da onu dikkat edilmesi gereken bir şey haline getirecektir.

Altcoinler içinde Litecoin

Altcoinler içinde Litecoin, kriptonun öncülerinden biridir. Ancak 2 Ağustos’ta yapılması planlanan Litecoin halvingi sebebiyle Ağustos zamanında LTC tokenine olan ilginin yeniden canlandığını görebiliriz. Bu, varoluşundan bu yana üçüncü halving olacak. Her 840.000 blokta bir ya da yaklaşık 4 yılda bir gerçekleşiyor.  Halvingler, madencilere ödenen blok ödüllerinin miktarını yarı yarıya azaltan olaylardır. Buradaki fikir, enflasyonu kontrol altında tutmak. Ayrıca kıtlığı artırmaktır. Bu da zaman içinde token’ın değerini artırır.

Blok ödülleri, tıpkı Bitcoin’de olduğu gibi, Litecoin madencilerine doğrulamaya yardımcı oldukları her yeni işlem bloğu için ödenir. Altcoinler içinde Litecoin 2011 yılında oluşturulan her yeni blok için 50 LTC ödül sunuyordu. Ağustos 2015’te bu ödül yarıya indirilerek 25 LTC’ye düştü. Ağustos 2019’daki en yeni halving ile 12,5 LTC’ye geriledi. Dolzamanısıyla, gelecek ayki halving ödülü blok başına 6,25 LTC’ye düşürecek. Yarılanmalar genellikle bir proje için çok fazla heyecan yaratır. Bunu Ağustos zamanında Litecoin’de de görebiliyoruz. Önceki Litecoin halvingleri, olaydan zaman en yenira fiyat artışlarına yol açmıştı.

ATOM

Blockchain’in İnterneti olarak bilinen Cosmos, Ağustos zamanında dikkat edilmesi gereken en iyi projelerimiz arasında konum alıyor. Şu anda 8,98 birimdan işlem görüyor. Altcoinler içinde ATOM’un, planlanan Gamma Sürümü sebebiyle önümüzdeki ay büyük bir artış yaşama ihtimali var.

V11-Gama yükseltmesi, tüketici zincirlerinin sağlzamanıcının zincir doğrulzamanıcı setini özü stake doğrulzamanıcı setleriyle birleştirmesine olanak tanıyacak. Bunun için henüz resmi bir zaman yok. Ancak yol haritasına göre yükseltmenin 2023’ün üçüncü çeyreğinde yapılması planlanıyor. Bu yüzden ATOM için gözünüzü dört açın.

altcoinler

EGLD

Altcoinler içinde eGold (EGLD) tokenı MultiverseX Ağına güç vermektedir. EGLD, ağ içinde büyük bir rol oynamakta. Ayrıca stake etme, akıllı sözleşmeler, doğrulzamanıcı ödülleri ve işlemler için kullanılan bir yönetişim tokeni olarak hizmet vermektedir.

MultiverseX’in genişleme planlarının bir parçası da bu çeyrekte yapılması planlanan XFabric güncellemesidir. Kriptokoin.com olarak baktığımızda XFabric, bireyler ve markalar için yaratıcı blockchain modülüdür. xFabric, MultiverseX üzerinde daha fazla faaliyete yol açacak. Şirketler bunu benzersiz NFT’ler, oyun içi varlıklar ve dijital sanat yaratmak için kullanacaklar. xFabric, MultiverseX’e daha fazla proje getirecektir. Bu nedenle yakında bir fiyat artışı görebiliriz.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Milyonluk Aboneli Analist: Bu Altcoinler Ağustos’ta Fırlayabilir!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.