MAÇ SONUCU: Adana Demirspor, Cluj deplasmanında avantajı kaptı! Tur, rövanşa ktopladı... - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1690488006 MAC SONUCU Adana Demirspor Cluj deplasmaninda avantaji kapti Tur rovansa
9 ay önce
9 ay önce

MAÇ SONUCU: Adana Demirspor, Cluj deplasmanında avantajı kaptı! Tur, rövanşa ktopladı…

Son dakika havadisleri: CFR Cluj ile temsilcimiz Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadelenin sergilendiği ve 90 dakika boyunca birçok pozisyonun yaşandığı maçta kazanan çıkmadı.

Dr. Constantin Radulescu Stadyumu’nda oynanan müsabaka, 1-1’lik beraberlikle en yeniuçlandı.

Ev sahibi ekibin golünü 6. dakikada Betancor kaydetti. Adana Demirspor’un szamanisı ise 77. dakikada Benjamin Stambouli’den geldi.

Bu skorun ardından zamaninde ilk kez Avrupa maçına çıkan Adana Demirspor, tur şansını rövanşa taşımış oldu.

Eşleşmenin rövanşı, 3 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de Adana’da oynanacak.

BELHANDA, GOLE ÇOK YAKLAŞTI!

Karşılaşmanın ilk etkili atağını Adana Demirspor geliştirdi. Ceza yzamani üzerinde topla buluşan Younes Belhanda, köşeye onayladığı plase vuruşla ağları sarsmak istedi. Ancak kaleci en yeni anda uzanarak topu kornere gönderdi.

CLUJ’UN İLK ATAĞI GOLLE SONUÇLANDI

AW944855_12

Ev sahibi ekip Cluj, ilk atağında golü buldu. Sol kanattan bir anda hücumda içeriye çevrilen topa ayağını uzatan Betancor, topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

EMRE AKBABA’NIN FÜZESİNİ KALECİ KURTARDI

AA-20230727-31783538-31783537-CFR_CLUJ_ADANA_DEMIRSPOR (Large)

İkinci yarıya daha hakim start veryan taraf olan Adana Demirspor, Emre Akbaba ile gole çok yaklaştı. Ceza sahası önünde topla buluşan deneyimli futbolcu, çok sert bir şut çıkardı. Köşeye giden topu en yeni anda kaleci Sava çeldi.

STAMBOULI’DEN MÜKEMMEL GOL!

F2ENVtJW0AAoFkj

Maçın en yenilarına doğru baskısını iyice hissettiren Adana Demirspor, aradığı golü 77. dakikada buldu. Sol kanattan yapılan ortzamani çok şık şekilde indiren Cherif Ndiaye’nin pasını geri çevirmeyen Benjamin Stambouli, onayladığı gelişine vuruşla uzak köşedeki ağları sarstı ve durumu 1-1’e getirdi.

ADANA DEMİRSPOR, İLK KEZ AVRUPA’DA

AA-20230727-31783140-31783137-CFR_CLUJ_ADANA_DEMIRSPOR (Large)

1994-95 yılında Süper Lig’de küme düşme üzüntüsü yaşadıktan 26 yıl devamında Süper Lig’e yükselen ve devamındasında hedefini Avrupa kupaları olarak Adana Demirspor, Avrupa’daki ilk maçına Romanya deplasmanında belirlendi.

KLUIVERT’IN İLK RESMİ MAÇI

AA-20230727-31783140-31783135-CFR_CLUJ_ADANA_DEMIRSPOR (Large)

Adana ekibinde geçtiğimiz sezon en yeniunda Vincenzo Montella ile yolların ayrılmasının ardından göreve Hollandalı Patrick Kluivert getirilmişti. Hollandalı teknik adam, yeni takımıyla 3 hazırlık maçı oynarken, resmi ilk maçında Cluj deplasmanında belirlendi.

YENİ TRANSFERLER YEDEK KULÜBESİNDE

AA-20230727-31783538-31783534-CFR_CLUJ_ADANA_DEMIRSPOR (Large)

Lacivert-mavili ekipte yeni transferler Nani, Gravillon ve Dorukhan Toköz karşılaşmaya yedek kulübesinde start verdı. Adana ekibinde teknik direktör Patrick Kluivert, Cluj karşısında ilk 11’de geçtiğimiz sezon genellikle bir arada oynayan isimleri görevlendirdi. Kaleyi Karacic’e emanet eden Kluivert, savunma dörtlüsünü, Svensen yeni, Manev, Semih Güler ve Rodrigues’ten oluşturdu. Orta alanda Stambouli ve Emre Akbaba’yı sahaya süren Hollandalı teknik adam, hücum hattının sağında Yusuf Sarı, ortasında Belhanda, solunda ise Akintola’yı görevlendirdi. Kluivert’in gol yollarındaki tercih Cherif Ndiaye oldu.

BAŞKAN MURAT SANCAK’TAN TAKIMA ÖZEL İLGİ

AA-20230727-31782769-31782765-CFR_CLUJ_ADANA_DEMIRSPOR (Large)

Kafileyle birlikte Romanya’ya gelen Adana Demirspor Başkanı Murat Sbuna rağmen, futbolcular ve teknik heyetle yakından ilgilendi.

Adana Demirspor’un Romanya kafilesinde başkan Murat Sbuna rağmen ve yöneticiler de konum topladı. Başkan Murat Sbuna rağmen, karşılaşma öncesinde takımı otelden uğurladı. Otel kapısında oyuncularla tek tek selamlaşan başkan Sbuna rağmen, futbolcularına başarılar diledi.

ADANA DEMİRSPORLU TARAFTARLAR, TAKIMLARINI YALNIZ BIRAKMADI

AA-20230727-31783277-31783271-CFR_CLUJ_ADANA_DEMIRSPOR (Large)

Adana Demirspor’un Cluj’a meselek olduğu karşılaşmzamani az szamanida Adana Demirspor taraftarı da tribünden takip etti. Gün boyunca Cluj sokaklarında vakit geçiren lacivert-mavili taraftarlar, stadyumdaki konumini alırken, ısınma hareketleri sırası ve maç öncesinde takımlarına destek oldu.

CLUJ’DA TANIDIK İSİM

Adana Demirspor’u meselek eden Romanya ekibi CFR Cluj’da geçtiğimiz sezonu Ümraniyespor’da geçiren Durel Avounou ilk 11’de görev onayladı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Beşiktaş'ın golü sonrası taraftardan ilginç tepki!Beşiktaş’ın golü devamındası taraftardan ilginç tepki!
Altay Bayındır defteri kapanıyor mu?Altay Bzamanindır defteri kapanıyor mu?
Genç yıldız, futbolu bıraktı! Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle...Genç yıldız, futbolu bıraktı! Geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle…

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.