“Dolar Ölüyor” Diyen Finans Uzmanı: Altın ve Bunlardan Alın! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Dolar Oluyor Diyen Finans Uzmani Altin ve Bunlardan Alin
2 yıl önce
2 yıl önce

“Dolar Ölüyor” Diyen Finans Uzmanı: Altın ve Bunlardan Alın!

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı Robert Kiyosaki, altın ve gümüş gibi kıt ürünlere olan güvenini bir kez daha Twitter’dan dile getirdi. “Dolar ölüyor” ünlü yazar, ABD Merkez Bankasının politikalarını yanlış buluyor.

“ABD abd abd dolarııı ölüyor,” altın ve bunları satın alın

Kiyosaki, ABD hükümetinin bir dizi eyleminin, ABD’nin çok fazla borç alması, enflasyonun artması ve bunun en yeniucunda faiz oranlarının yükselmesi de dahil olmak üzere ABD abd abd dolarııının ölmesine yol açtığını tweetledi. Ünlü yazar, önümüzdeki dönemlerde Bitcoin, altın ve gümüşün fiyatlarının önemli ölçüde artacağına inanıyor. Son iki yıldır girişimci ve finans gurusu Kiyosaki, bu üç varlıktan en önemli varlıklar olarak bahsediyor. Kiyosaki, tekrar manşetlere taşınan 18 Eylül zamanli tweet’lerin şunları söyledi:

ABD çok fazla borç alıyor ve faiz oranlarını düşük tutuyor. Düşük faiz oranları, faiz oranlarını düşük tutmak için ABD’yi daha fazla ABD Tahvili satın almak için daha fazla borçlanmaya zorluyor. Bu da enflasyona neden oluyor. Faiz oranlarını yükseltmeye zorlamak borç almzamani daha pahalı hale getiriyor. ABD abd abd dolarııı ölüyor. Altın, gümüş ve Bitcoin alın.

Cumartesi günü Kiyosaki, gerçek enflasyonun açıklanan %7 konumine %16 uçtuğı için Bitcoin’in artık her zamanki gibi alakalı hale geldiğini belirterek aynı düşünceyi paylaştı. Bu tweet’te buna ek ABD borcunun hızla uçtuğını ve Federal Rezerv’in en yeni faiz artırımlarının Amerikan ekonomisini mahvedeceğini söyledi.

Kiyosaki, BTC’nin programlanmış istikrarını övdü

VC yatırımcısı ve Bitcoin destekçisi Anthony Pompliano’ya iki yıl önce verdiği bir röportajda Kiyosaki’nin ilk etapta Bitcoin’e girmesinin nedenlerinden biri, BTC’nin bilgisayar programlı kesinliği. Her dört yılda bir gerçekleşen ve madencilerin bilgisayar sorunlarını çözme ödüllerini ikiye bölen Bitcoin halving’den bahsetti. Ayrıca, Bitcoin’in 21 milyon tokenlik sabit bir arzı var ve madencilerin yarısından fazlası bunu kabul etmedikçe değiştirilemez.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsini kapsayan içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır..

.bw-card {
position: relative;
display: -webkit-box;
display: -webkit-flex;
display: -ms-flexbox;
display: flex;
-webkit-box-orient: vertical;
-webkit-box-direction: normal;
-webkit-flex-direction: column;
-ms-flex-direction: column;
flex-direction: column;
padding: 15px;
border: 1px solid #f2f2f2;
border-radius: 4px;
background: #f9f9f9;
-webkit-box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
font-family: var(–bw-font-family-inter);
padding: 2rem;
border-radius: 0 0 4px 4px;
}

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.