“Büyük Çöküş” Uzman: Ekim’de Bitcoin ve Bunları Biriktirin! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1665439205 Buyuk Cokus Uzman Ekimde Bitcoin ve Bunlari Biriktirin
2 yıl önce
2 yıl önce

“Büyük Çöküş” Uzman: Ekim’de Bitcoin ve Bunları Biriktirin!

“Zengin Baba Yoksul Baba” isimli ünlü finans okuryazarlığı kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yeni bir paylaşım onayladı. Daha önce birçok kez büyük bir ekonomik çöküşün geldiğinden bahseden ünlü yazar olabiliteini tekrarladı. Kiyosaki, ABD birimının ve ekonominin büyük çöküşünün yaklaştığını söyledi. Ardından yatırımcıları Bitcoin, gümüş ve altın almaya çağırdı. Görüşe göre yatırım efsanesi, BTC’ye olan desteğini iki yıldır koruyor.

“Büyük çöküş geliyor, Bitcoin ve bunları alın”

Kiyosaki tweetinde, gıda ve yakıt fiyatları yükselse bile, yaklaşık insanların sadece bu mikro ekonomik şeyleri görebildiğini söyledi. Ona göre, makroekonomik meseleların onlar için görünmez halde. Bu nedenle yatırım efsanesi, insanların sadece Bitcoin değil, gümüş ve altın da biriktirmesi gerektiğini söylüyor. ABD birimı hakkında da meseleşan Kiyosaki, bir çöküş öngörüyor. Ona göre FED, yalnızca 2020’de 6 trilyon birim bastı. Bu nedenle, birimda büyük bir çöküş yakın.

Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere FED, faiz artışları da yapıyor. Merkez bankası, faiz oranlarını bu yıl birkaç kez artırdı. Ayrıca, bu artışlardan bazıları en yeni on yılın en büyük artışları oldu. Kiyosaki, hepsi bu nedenlerden ötürü birimda büyük bir çöküş öngörüyor. Analiste göre, birimın 1990’lardan bu yana görülen en büyük düşüşünü yaşaması muhtemel. Ek olarak bu olursa, hepsi finansal piyasalarda bir çöküşün önünü açacak.

“Gümüş önümüzdeki yıllarda patlayacak”

Söz meselesu tweet’te “Zengin Baba, Zavallı Baba” yazarı bir kez daha gümüş üzerine bahse giriyor. Gümüşün çeşitli endardrilerde çok fazla faydası olduğunu söylüyor. Ardından, değerli metalin önümüzdeki birkaç yıl içinde değerinin artacağını olabilite ediyor. Ayrıca, herkesin 20 birima gümüş alabileceği için varlığa yatırım yapmanın kolay olduğunu ifade ediyor. Ancak ona göre insanlar bu fırsatı değerlendirmemeyi tercih ediyor.

Buyuk Cokus Uzman Ekimde Bitcoin ve Bunlari Biriktirin.webp

“Bitcoin 19,000 birimın altına düşme riskiyle karşı karşıya”

Kiyosaki’nin olabiliteleri kripto para yatırımcıları için iyi olsa da, mevcut fiyat durumu pek iç açıcı değil. Bitcoin geçen 7 gün ortaya çıkan düşüşle birlikte 20,000 birim seviyesini yeniden kaybetti ve şu anda 19,350 birimdan el değiştiriyor. Şimdi Ali Martinez gibi çalışanler, BTC’nin 19.000 birim seviyesini korumasının hayati olduğunu söylüyor.

Ali Martinez, IntoTheBlock analitik toplzamanıcı tarafından sağlanan verileri inceledi. Bunun en yeniucunda, 19.000 birimın şu anda en önemli destek seviyesi olduğunu ortaya koydu. Seviye, 1,3 milyon cüzdanın 680.000’den fazla BTC’yi tuttuğu konum olması sebebiyle önem arz ediyor. Konu hakkında paylaşım yapan IntoTheBlock, 19,000 birimın altına bir düşüşün büyük olumsuzlukları getirebileceğini söyledi. Firmaya göre bu seviyenin altında Bitcoin için destek yok veya çok az.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri zirve risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek zararların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmzamanın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onzamanından tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsi içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.