Birçok Altın Tahmini Çıkan İsim: Yapmzamanin! Şubat’ta… - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Bircok Altin Tahmini Cikan Isim Yapmzamanin Subatta…
2 yıl önce
2 yıl önce

Birçok Altın Tahmini Çıkan İsim: Yapmzamanin! Şubat’ta…

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu sefer yeni evlenecek çiftlere seslendi. Düğün yapacakları söyledi. Düğün sırasında takılan altınlar için de önerisini paylaştı. İslam Memiş, yeni evlenenleri veya evlenecekleri takı meselesunda söyledi. Uzman, düğün takılarını evi götürmeyi hata olarak nitelendiriyor. Memiş’e göre takılar, bir banka kasasında muhafaza edilmeli. Ayrıca çiftlere, TL ile borçlanmaları gerektiğini söyledi. Ayrıca, Şubat zamanindan zaman en yenira bankaların “kredi musluklarını açacağını” söyledi.  İşte detaylar…

Altın ve Para Piyasası Uzmanı, evleneceklere tavsiyede bulundu

İslam Memiş, her zamanki paylaşımlarından farklı olarak bu sefer, evlenecek çiftlere seslendi. İslam Memiş, “söz ve nişan dönemine girdiğimizi” söylekonumek, nasıl hareket edilmesi gerektiğini aktardı. Genel olarak alışveriş yaparken taksit imkanını değerlendirmek gerektiğini aktardı. Kredi kartı kullananların, harcamalarını taksitlendirmesinin avantajlı olduğunu kaydetti. TL borcu olduğundan, sabit taksitleri olumlu bulduğunu söyledi. Bu taksitlerin, akıllı borçlanma kategorisi altına girdiğini söylüyor.

Ayrıca nakit parası olanların da taksit yapması gerektiğini düşünmekte. Uzman, nakit paranın anında yatırıma dönüşebildiğine işaret ediyor. Düğün sürecinde, mutlaka altına ihtiyaç duyulacağını kaydediyor. Altın fiyatlarının en yeni 20 yıldaki durumunu ortaya koyan bilirkişi, değerli metalde yüzde 6.288’lik artışa dikkat çekiyor. Ayrıca gram altının yıla 775 liradan start verdığını, buna rağmen şu anda 1.010 lira seviyelerinde olduğunu söylüyor. Geçen yıl 50.000 liralık altının, şu anda 91.475 liraya denk geldiğini aktarıyor. Bu nedenle, nakit paranın altın ile değerlendirilmesi gerektiğini söylüyor.

Bu sırada Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi altın fiyatları geçen 7 gün ABD verileri ile düştü. ABD Hazine getirilerinin şahin FED konuşmalarının ortasında yükselmesiyle gerileme yaşadı. Son zamanlarda traderların ve yatırımcıların odak noktası ekonomik verilere dönüyor. ABD PMI verileri, altın ve faiz artırımı açısından önde ve merkezde.

Bankalar, Şubat zamaninda kredi musluklarını açacak

İslam Memiş, düğün takılarını bankada muhafaza etmenin en doğrusu olduğunu söylüyor. Düğün zaman en yenirası takıları herhangi bir şeye çevirmenin, işçilikten zarar etmenize neden olacağını belirtiyor. Düğün borcu bittiğinde yine de yatırım için borçlanmak gerektiğine dikkat koydu. Takılar bir “peşinat” anlamına geleceğinden, TL ile borçlanmanın önemli olduğunu aktarıyor. Ayrıca bilirkişia göre bankalar şu an kredi sınırlandırması yapsa da, Şubat zamanindan zaman en yenira kredi musluklarını açacak.

Tahminler Korkuttu: Altın Fiyatları, Bu Seviyelere İnebilir!

Ardından, herkes nakit paraya rahat bir şekilde ulaşma şansı elde edecek. İslam Memiş buna ek olarak çiftlerin ileriye yönelik yatırım davranışı için de tavsiyede bulunmakta. Her ay 1 gram altın veya 10 gram gümüşün kenara koyulması gerektiğini aktarıyor.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri en çok risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek şüpheların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmzamanin. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onzamanindan tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsi içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.