Commerzbank ve TDS Duyurdu: Altın Aralık’ta Bu Seviyelerde! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Commerzbank ve TDS Duyurdu Altin Aralikta Bu Seviyelerde
2 yıl önce
2 yıl önce

Commerzbank ve TDS Duyurdu: Altın Aralık’ta Bu Seviyelerde!

Altın, yeniden 1.700 birimın üzerine belirlendi ve mücadele etmeye devam ediyor. Bununla birlikte Commerzbank, altın anlıkünü düşüş yönünde revize etti. Buna göre banka, altının yıl en yeniuna görecek şekilde 1.700 birima, 2023 en yeniunda 1.800 birima düşeceğini öngörüyor. TD Securities ise altının düşüş trendine en yeni vermesi için 2.000 birimın kuzeyinde kahramanca toparlanması gerektiğini söylüyor.

Commerzbank, altın olabilitelerini düşürdü

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere altın, en yeni zamanlarda diplerden bir sıçrama hamlesi onayladı. Ancak, bu hamleyi devam ettirmekte zorlanıyor. Commerzbank’taki stratejistlere göre, altın fiyatı, güçlü değer kazanan ABD birimı sebebiyle baskı altında kalacak. Bu nedenle stratejistler, değerli metal olabilitelerini düşürdüler. Bu görüşün altında, birimın bir süre daha güçlü kalmaya devam edeceği öngörüsü yatıyor. Bu bağlamda stratejistler, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Fed Fon Oranının 2023 baharına görecek şekilde %5’e, yani mevcut seviyesinden 175 baz puan daha yükselmesini bekliyoruz. Bu nedenle ABD birimı, muhtemelen bir süre daha güçlü kalmaya sürdürecek. Altına karşı esen rüzgar bu nedenle önemli bir süre devam edecek. Bu yıl en yeniu için altın fiyat olabiliteimizi dip yönlü revize ediyoruz. Bu doğrultuda, altının yılı 1.700 birim seviyesinde (önceden 1.800$) en yenilandırdıacağını öngörüyoruz.

Bu arada, ABD ADP verileri, beklentilerin biraz üzerinde geldi. Bu da Fed’in şahin duruşunda bir değişim olmayacağı şeklinde yorumlandı. Stratejistlere göre, daha düşük start verngıç ​​seviyesi, belirgin şekilde daha zirve faiz oranı olabilitei ve EUR/USD paritesi için daha düşük olabilite, gelecek yıl altın fiyatı için daha düşük bir yola dönüşüyor. Buradan hareketle Commerzbank, 2023’ün en yeniuna görecek şekilde altının 1.800 birima (daha önce 1.900 birim) ulaşmasını bekliyor.

“Sarı metal, 2.000 birimın kuzeyine geçmedikten zaman en yenira, trend dönmez”

Altın fiyatları, psikolojik bir direnç olan 1.700 birim seviyesinin üzerine belirlendi. Bununla birlikte, TD Securities stratejistleri, “Siren’lerin şarkısını görmezden gel” diyor. Stratejistler, düşüş trendinin, trendin tersine dönmesine karşı, zirve bir güvenlik marjı ile hakim olacağından eminler. Bu nedenle stratejistler, görüşlerini şu şekilde açıklıyor:

Altın trendindeki sürekli bir değişime karşı güvenlik marjı en yeni derece zirve. Sarı metal yıl en yeniundan önce 2.000 birimın kuzeyinde kahramanca bir toparlanma gerçekleştirmezse, fiyatlardaki düşüş eğiliminin devam edeceğinden eminiz. Altın fiyatları, kısıtlzamanicı faizlerin, yürüyüş döngüsünün önceki aşamalarına göre önemli bir düşük performansa katkıda bulunduğu, yürüyüş döngüsünün en yeni aşamalarında henüz fiyatlanmadı.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri zirve risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek şüpheların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmzamanin. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onzamanindan tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsini kapsayan içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.