Transferde ortalık karıştı! Fenerbahçe Galatasaray'ın Arda Güler'ini ikna etti... Genç yıldızdan veda - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1683370805 Transferde ortalik karisti Fenerbahce Galatasaray039in Arda Guler039ini ikna etti Genc
12 ay önce
12 ay önce

Transferde ortalık karıştı! Fenerbahçe Galatasaray'ın Arda Güler'ini ikna etti… Genç yıldızdan veda

Süper Lig’de sezonun en yeniuna yaklaşılırken kulüpler yeni sezon için de çalışmalarına hız vermiş durumda. Özellikle şampiyonluk için kıyasıya mücadele eden ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray transferde sık sık karşı karşıya gelirken, geçtiğimiz zamanlarda Sarı-Lacivertliler için çok meseleşulacak bir iddia ortaya atılmıştı.

“SÖZLEŞME YAPMA”

İddiaya göre Fenerbahçe ara transfer döneminde Galatasaray’ın 18 yaşındaki yıldız oyuncusu Beknaz Almazbekov’a giderek “Seni alacağız. Profesyonel yapacağız. Galatasaray’la sözleşme yapma” dedi.

RESMEN VEDA ETTİ

beknaz-almazbekov-kimdir-beknaz-almazbekov-kac-15306193_138_amp

18 yaşındaki kanat oyuncusu, Galatasaray’ın U19 finalinde Başakşehir’e kaybedip ikinci olmasının ardından sosyal medyadan, “Bu muhteşem ekiple birlikte çalışmaktan her zaman gurur duydum. Bundan devamındaki süreçte herkese başarılarla ve güzel anılarla dolu bir hayat diliyorum ve herkesi çok seviyorum” mesajıyla veda etti. Bu hamle devamındası ‘Fenerbahçe’ye mi gidiyor’ sorusu akıllara gelirken, bu olay taraftarlar arasında kısa sürede gündem oldu.

O LİSTEDE YER ALDI

da074320220c49d5a2dc9dd84317cc03

İngilizlerin ünlü yzamanın organı The Guardian gazetesi, 2005 doğumlu dünyanın gelecek vadeden 60 futbolcusunu belirlerken, listede Fenerbahçe’den Arda Güler’le beraber Galatasaray’dan Beknaz Almazbekov’a da konum vermişti.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
G.Saray'a geldiğine bin pişman! 'Beni almayın'G.Saray’a geldiğine bin pişman! ‘Beni almzamanın’
Galatasaray'da yıldız ismin sözleşmesi uzatıldı!Galatasaray’da yıldız ismin sözleşmesi uzatıldı!
Messi'nin maaşını kestiler! Kadro dışı...Messi’nin maaşını kestiler! Kadro dışı…

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.