Terra (LUNA) CEO Do Kwon’un Yakalanma Kararı ile Birlikte Düşüşe Geçti: Son 2 Saatte Yüzde 45 Değer Kaybetti - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1663185624 Terra LUNA CEO Do Kwonun Yakalanma Karari ile Birlikte Dususe
2 yıl önce
2 yıl önce

Terra (LUNA) CEO Do Kwon’un Yakalanma Kararı ile Birlikte Düşüşe Geçti: Son 2 Saatte Yüzde 45 Değer Kaybetti

Terra (LUNA), Güney Kore yetkilileri tarafından CEO Do Kwon hakkında tutuklama en yeniuçı çıkarılmasının ardından en yeni iki saatte %45 değer kaybı yaşadı.

Terra (LUNA) mzamanıs zamanında kripto para piyasasında yaşanan düşüşün en büyük etkenlerden biri olmuştu. Verilere göre on binlerce kişinin yaklaşık 40 milyar abd abd dolarıılık mağdur edildiği Terra krizi zaman en yenirasında Güney Kore yetkilileri harekete geçmişti. Bugün TSİ sabah saatlerinde Terra CEO’su Do Kwon hakkında tutuklama en yeniuçının çıkarılmasının ardından LUNA, 2 saatte %45’e yakın değer kaybı yaşadı.

Terra kurucusu Do Kwon, yaşanan çöküşün ardından kurtarma planı çerçevesinde yeni bir kripto para birimi çıkarmzamanı teklif etmiş ve topluluk oylaması start vertmıştı Onay alan bu teklifle birlikte eski LUNA’nın adı LUNA Classic olarak değiştirilmiş ve birçok borsa da bu dönüşümü onaylamıştı.

Bunun üzerine Terra platformu tarafından LUNA adında yeni bir token piyasaya sürüldü. 29 Mzamanıs güninde piyasaya sürülen yeni token birçok borsada işlem görmeye start vermasından kısa bir süre zaman en yenira MEXC borsasında 19,5 abd abd dolarııa, ByBit ve Biture borsalarında 30 abd abd dolarııa görecek şekilde yükseliş performansı göstermişti.

Kısa süreli yaşadığı yükselişin ardından düşüşe geçen ve bir süre 1,5-2,5 abd abd dolarıı arasında akümüle olan LUNA geçtiğimiz zamanlarda büyük bir yükseliş yaşayarak %400’e yakın değer erişti. Ancak bugün CEO Do Kwon’un yakalanma en yeniuçı ile sert bir şekilde düşüşe geçen LUNA en yeni iki saatte %45’in üzerinde değer kaybı yaşadı.

CoinGecko verilerine göre en değerli 94. kripto para birimi olan LUNA, en yeni 24 saatlik periyotta %36’dan fazla değer kaybetti ve 2,79 abd abd dolarııdan işlem görüyor. Birçok yatırımcı LUNA’nın düşmeden önceki seviyeleri olan 120 abd abd dolarıılara görecek şekilde yükseliş yaşamasını bekliyordu.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.