Terra CEO’sundan Yeni Açıklamalar: Kriz sırasında hiçbir şey satmadım - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Terra CEOsundan Yeni Aciklamalar Kriz sirasinda hicbir sey satmadim
2 yıl önce
2 yıl önce

Terra CEO’sundan Yeni Açıklamalar: Kriz sırasında hiçbir şey satmadım

Terraform Labs CEO’su Do Kwon resmi Twitter hesabından kriz sırasında hiçbir şey satmadığını ve topluluğun kendini yeniden toplayacağını söyledi.

Terra CEO’su Kwon resmi Twitter hesabı üzerinden yeni açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda son günlerini UST’nin 1 doların altına düşme sürecinde sıkıntı yaşamış aile bireyleri, arkadaşları, Terra müşterileri ve topluluktan kişiler ile telefon görüşmeleri yaparak geçirdiğini belirtti. Ayrıca geliştirdiği projenin herkese yaşattıklarından dolayı kalbinin kırık olduğunu söyledi.

Paylaştığı “Kurtarma Planı”nda da bahsettiği merkeziyetsiz yapının merkeziyetsiz bir paraya layık olduğunu belirten Kwon, bu para biriminin ne yazık ki UST olmadığına vurgu yaptı.

Yaşanan tüm bu krizler sırasında kendisi ve içinde bulunduğu herhangi bir kurumun kazanç sağlamadığını söyleyen Kwon, kriz sırasında LUNA ve UST satışı gerçekleştirmediğini de açıklamalarında yer verdi.

Ekiplerinin aynı anda birden fazla şeyle ilgilendiğini ve bu sebeple topluluktan sabırlı olmasını talep ederken, sunulan öneriler arasından mantıklı bulduklarını ve kendi fikirlerini “Kurtarma Planı” altında paylaştığını tekrardan belirtti.

İlgili yazı:  Terra (LUNA) CEO’su Do Kwon Kurtarma Planını Açıkladı: Yeni merkeziyetsiz kripto para

Sözlerini korunması ve üzerinde çalışılması gereken şeyin Terra’nın topluluğu olduğunu söyleyerek, topluluğun bir şekilde yeniden yükselmenin yolunu bulacağına inandığını ifade ederek sonlandırdı.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.