Tatil Otellerinde İçilebilecek En İyi Kokteyl Türleri - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
R
1 yıl önce
1 yıl önce

Tatil Otellerinde İçilebilecek En İyi Kokteyl Türleri

Kokteyllerden daha çok sevdiğiniz bir içkiyle havuz başında dinlenmekten daha iyi bir şey yoktur, tatil diye bağırmıyorlar mı? Aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla olduğundan, favorilerimizden birkaçını burada bulabilirsiniz.

Fat Frog

Bu canlı yeşil kokteyl İbiza gibi yerlerde çok sevilir ve o kadar tatlıdır ki sıvı Skittles gibi tadı vardır. Orange Bacardi Breezer, Blue WKD, Smirnoff Ice ve isteğe bağlı bir tutam votka ile yapılır; Bu içeceklerin ürettiği floresan renk, ona olağandışı adını veren şeydir.

Martini

Çalkalanır, karıştırılmaz, ancak karıştırmak da kabul edilebilir. Dekorasyon için bir zeytin veya limon karışımı ile Martini, cin ve vermut bazlı bir kokteyldir. Bay Bond’un ünlü Vodka Martini’si de dahil olmak üzere bu içeceğin çok sayıda çeşidi vardır.

Woo hoo

Kasabadaki kız grupları için, bu votkanın sürahileri, temel olarak kızılcıkla içilir, genellikle bir hit olur. Girls Just Wanna Have Fun geliyor aklıma. Oh, ve bu çarpıcı bir pembe.

Sex on the Beach

Votka, şeftali likörü, portakal suyu ve kızılcık suyu içeren geleneksel bir karışık içecek. Üstünde bir yenilik şemsiyesi ve sıcak, güneşli bir akşamda tadını çıkarmak için ideal içecek ile havada bir aşk var diyebiliriz.

Kaynak: Otel programı
.

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.