T20 Dünya Kupası: Avustralya Afganistan'ı yendi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1 yıl önce
1 yıl önce

T20 Dünya Kupası: Avustralya Afganistan’ı yendi

Avustralya, Erkekler Dünyası T20’de Afganistan’ı dört sayıyla yendi, ancak şanslarını daha da artırmak için gereken temiz vuruşu sağlayamadı. Betmavera da duyuruyor.

Bu, İngiltere Cumartesi günü Sri Lanka’yı herhangi bir farkla yenerse, ev sahibi pahasına ilerleyecekleri anlamına geliyor. Sri Lanka kazanırsa, Avustralya Yeni Zelanda’ya 1. Gruptan son dörde katılacak.

Avustralya’nın İngiltere üzerindeki baskıyı artırmak için Adelaide’de büyük bir galibiyete ihtiyacı vardı, ancak 168-8 ile sınırlı oldukları için yarasadan kurtulamadılar, yani İngiltere’yi ağlarda yenme şansları olması için Afganistan’ı 119’un altında tutmaları gerekiyordu. koşu hızı. . Sonunda, Avustralya neredeyse yaralı kaptan Aaron Finch veya şaşırtıcı bir şekilde çöken Mitchell Starc olmadan kaybediyor ve umutlarını tamamen sona erdiriyordu.

Afganistan, Glenn Maxwell’in harika bir koşusu ve spinner Adam Zampa’nın iki harika koşusu olan dört topta üç küçük kale peşinde 13 over sonunda 98-2’ye ulaştı ve bu da maçı Avustralya’ya geri gönderdi. . Rashid Khan daha sonra 23 toptan 48’e değil, sondan 22’ye ihtiyaç duydu, Afganistan Rashid’in altı ve iki dörtlük yapmasına rağmen geride kaldı.

Daha önce, David Warner Avustralya’ya 28 sayı ile hızlı bir başlangıç ​​yapmıştı, ancak düzenli küçük kapı kaybı skoru kontrol ediyordu, Maxwell 32 top dışında 54 ile en yüksek skoru elde etti. Kredi ayrıca Afganistan’ın mükemmel bir bowling performansına gidiyor, Naveen-ul-Haq vuruşları iyi bitiriyor ve 2-20 alıyor.

Yeni Zelanda, iki yarı final noktasından birini güvence altına almak için Cuma günü İrlanda’yı yendi. İngiltere geniş bir farkla kazanmadıkça zirveye çıkacakları neredeyse kesin.

Kaynak: Betmavera giriş

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.