Son dakika: Fenerbahçe'nin listesinde en tepedeydi! Dünya Kupası'na damga vuran kaleciden transfer cevabı geldi... - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1686412804 Son dakika Fenerbahce039nin listesinde en tepedeydi Dunya Kupasi039na damga vuran
11 ay önce
11 ay önce

Son dakika: Fenerbahçe'nin listesinde en tepedeydi! Dünya Kupası'na damga vuran kaleciden transfer cevabı geldi…

Son dakika havadisleri: Spor Toto Süper Lig’i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, kaçan şampiyonluğun telafisini Ziraat Türkiye Kupası finaliyle yapmak istiyor. Rakibi Başakşehir’i mağlup ederek kupaya uzanmzamanı hedefleyen sarı – lacivertliler, bir yandan da transfer çalışmalarına start vermişti.

Kaleci transferine öncelik veren Fenerbahçe’nin gündemine Dinamo Zagreb’de forma giyen Dominik Livakovic gelmişti.

10 MİLYON EURO

indir (1)

Sarı – lacivertlilerin Hırvat file bekçisi için 10 milyon euro bonservis bedeli önerdiği ve görüşmelerini sürdürdüğü iddia edilmişti.

“BAĞIŞIKLIK KAZANDIM”

FF4THPBODRLGVCAN3P4Z5DUHQU (1)

Bu gelişmelerin ardından meseleşan başarılı kaleci, “Dürard olmak gerekirse ayrılığım hakkında o görecek şekilde çok şey yazıldı ve meseleşuldu ki bağışıklık eriştim. Her bilgiyi veya iddizamanı yalanlayacak olsaydım gün içinde başka bir şey yapmıyor olurdum. Burada milli takımdzamanım, hepsini kapsayan dikkatim Uluslar Ligi maçlarında ve konsantrasyonumu hiçbir şeyin bozmasını istemiyorum.” dedi.

DÜNYA KUPASI’NA DAMGA VURDU

indir

Hırvatistan Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda boy gösteren 28 yaşındaki kaleci, ekibinin yarı finale çıkmasında başrol oynamıştı. Livakovic; maç içerisindeki kurtarışlarının yanı sıra penaltılardaki başarısıyla beğeni toplamıştı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
''Çok önemli bir arkadaşım mesaj attı'' diyerek duyurdu”Çok önemli bir arkadaşım mesaj attı” dikonumek duyurdu
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri kesinleşti gibi!Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki muhtemel rakipleri kesinleşti gibi!
Enner Valencia dönemi sona erdi!Enner Valencia dönemi en yenia erdi!

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.