Son dakika: Fatih Terim ve Galatasaray ile ilgili çok çarpıcı sözler! "Korkunç, ürkütücü, heyula" - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Son dakika Fatih Terim ve Galatasaray ile ilgili cok carpici
2 yıl önce
2 yıl önce

Son dakika: Fatih Terim ve Galatasaray ile ilgili çok çarpıcı sözler! "Korkunç, ürkütücü, heyula"

Son dakika havadisleri: Galatasaray sezona ‘Gençlik Projesi’ ile teknik direktör Fatih Terim yönetiminde start vermış ancak gelen kötü en yeniuçlar neticesinde tecrübeli çalıştırıcı ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrılmıştı. Sarı – kırmızılılarda başkan Burak Elmas ise idari yönden ibra edilmemiş ve Galatasaray camiası tüzük gereği zorunlu olarak seçim kararı almıştı.

Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, Galatasaray’dan ayrılan teknik direktör Fatih Terim ile ilgili çok çarpıcı bir yazı kaleme topladı.

“G.SARAY’DA HEYULA OLDU”

“Felsefeden futbola geçerek…Fatih Terim’in Galatasaray’da korku verici, ürkütücü hayal, yani “ heyula” olduğu bir gerçek… Başkan Burak Elmas, Terim’le ayrılık kararını alırken, “İki kulüp vardı.” diyor, “Biri Nef Stadı’ndan yönetilen Galatasaray… Öteki de Florya…” Florya’nın efendisinin Fatih Terim olduğunu biliyoruz. Domenec Torrent’in 3-2’lik Adana Demirspor galibiyetinden zaman en yeniraki basın toplantısında Fatih Terim’e biraz değil, çok saygısı olduğunu hatırlatıp, göreve geldikten zaman en yenira elini uzatmamasına, hoş geldin dememesine ve özüsiyle konuşmamasına dikkat çekiyor.”

“HİÇBİR ANTRENÖRE RAHAT VERMEDİ”

4ecd95742aaa457cbd084ba72c163519-1597914415

“Teknik adamlığını onaylarsınız, ya da onaylamazsınız. Ancak Torrent’in söyledikleriyle yaşananları toplarsanız Fatih Terim’in Galatasaray’da işbaşına getirilen hiçbir antrenöre rahat vermeyen bir “heyula” olduğunu kabul etmeniz gerekir. Lucescu, Igor Tudor, Mancini, Pirandelli, Riekerink benim anımsadıklarım. Yerliler de rahat edemedi. Terim Milli Takım’dan her ayrılığında gelip Florya’ya yerleşiyordu. Yine de Galatasaray’daki başarısına minnetle saygı duymak gerekir. Kupaları da onun emekleriyle müzede duruyor.”

“BOŞA GİDEN MİLYON EURO’LAR”

800x590-son-dakika-fatih-terim-galatasaray-lazio-maci-oncesi-konustu-feghouli-ve-emre-kilinc-oynayacak-mi-1631718239307

“Ancak bu büyük başarı, taşınamaz, kontrol edilemez bir güç ve ağırlık da yarattı. Ünal Aysal da Burak Elmas da güç çatışmasına en yeni veren başkanlar. Başarısızlıkları da var Fatih Terim’in… Transferde hayal kırıklığı yaratan tercihleri, boşa giden milyon Eurolar… Kiralık gönderilen Yunus Akgün, Emre Akbaba, Okan Kocuk örnekleri… Evde ve deplasmanda kötü oyunlarla alınan yenilgiler.”

“HEP MAĞDUR OLARAK AYRILDI”

20211103_2_50722257_70294014 (Large)

“Yine de hakça not etmek gerekiyor. Terim’in Galatasaray’dan ayrılmaları hiç de “saygılı” vedalarla olmadı. Mağrur ve başı dik durduğu kulüpten mağdur olarak ayrıldı. Bu mağduriyetin herkesin ilk aklına gelen “para” ile ilgili olmadığını da belirtmekte yarar var.”

“TORRENT İYİ BİR TEKNİK ADAM”

63bfae0a-56c5-4815-8a82-86589f19c818

“Galatasaray’da Haziran kongresiyle seçilecek başkanın ilk etapta Domenec Torrent’le yola devam edeceğini konuşması, en azından 3 milyon Euroluk bir tasarruf ve start vermış çalışmaların devamı ile tutarlılık anlamına gelecektir. Kendi adıma Torrent’in iyi bir teknik adam olduğuna inanıyorum.”

“ARTIK BAŞKA BİR KULÜPTE DEVAM ETMELİ”

E_qMS1YXoAEykEj

“Fatih Hocamıza dönersek… Artık kariyerini Galatasaray’la sınırlamaya en yeni vermesi, Türkiye’de ya da yurt dışında bir başka kulüpte de proje yönetimiyle yola devam etmesi en içten dileğimizdir. Bırakalım, Fatih Hoca da rahat etsin, Galatasaray da. Unutulsun heyula!”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Luis Campos'un vedası sonrası iki transfer de suya düştü!Luis Campos’un vedası zaman en yenirası iki transfer de suya düştü!
Galatasaray'da 13 ayrılık geliyor! Bir isim Fenerbahçe'ye gidiyor...Galatasaray’da 13 ayrılık geliyor! Bir isim Fenerbahçe’ye gidiyor…
Kendi kalesine şut çekti ve topu ağlara gönderdi!Kendi kalesine şut topladı ve topu ağlara gönderdi!

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.