Sıcak Gelişme: Shiba Inu Mucidi, Beklenen Tarihleri Açıkladı! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Sicak Gelisme Shiba Inu Mucidi Beklenen Tarihleri Acikladi
10 ay önce
10 ay önce

Sıcak Gelişme: Shiba Inu Mucidi, Beklenen Tarihleri Açıkladı!

Shiba Inu (SHIB)’nun çığır açan gelişmeleri, baş geliştiricisi Shytoshi Kusama’nın önemli ortaklıkları ve etkinlikleri duyurmasıyla Blockchain topluluğunda dalga yaratmaya devam ediyor. Shiba Inu, 13-17 Ağustos 2023 zamanleri arasında Toronto, Kanada’da gerçekleşecek olan ve merakla olabilen Blockchain Futurist Konferansı’nın isim sponsoru olarak onaylandı. Ayrıca, Shiba Inu’nun resmi hackathonları ETHToronto ve ETHWomen da aynı dönemde düzenlenecek ve ekosistemin inovasyonu teşvik etme taahhüdünü daha da sağlamlaştıracak. İşte detaylar…

Shiba Inu için önemli gelişmeler açıklandı

Shytoshi Kusama‘nın özüsinin de çığır açıcı bir anlık sergileyeceği konferansta katılımcıları heyecan verici havadisler bekliyor. Gelişmiş yapay zeka teknolojisini kullanan Kusama, resmi bir blog yazısında açıklandığı üzere, SHIBprojesi için çok önemli bir dönüm noktası olan Shibarium’un çıkış zamaninde bir açılış meseleşması yapacak. Etkinliğin ana vurgularından biri, ekosistemin vizyonunu ve gelecekteki gelişmelerini özetleyen Shiba Inu’nun Worldpaper’ının sergilenmesi olacak. Ayrıca, hem meraklıların hem de sektör profesyonellerinin ilgisini çekecek çeşitli SHIB markalı projeler de tanıtılacak. Açıklanacak projeler arasında, merakla olabilen Treat token’ın ayrıntıları ilk kez açıklanacak.

Bitcoin Çöküşlerini Bilen Efsane: Bu 3 Coin Düzeltme Görecek!

Shiba Inu ekibi, bu önemli platformu L2 Shibarium’un merakla olabilen lansmanını ele almak için kullanmzamani planlıyor. Kusama, SHIB’in üçüncü yıldönümüne denk gelmesi ve Ethereum’un doğum konumi olarak sembolik bir öneme sahip olması sebebiyle bu önemli dönüm noktasından duyduğu heyecanı dile getirdi. Konferansa ek olarak Shibarium, geliştiricilere ve yenilikçilere bu devrim niteliğindeki teknolojinin potansiyelini keşfetme fırsatı sunan, birkaç ay sürecek bir hackathon’a ev sahipliği yapacak. İki özel stantta Shibarium ve Shib the Metaverse, Shibacals, Shiba Eternity, Shiboshis ve daha fazlasını içeren bir dizi SHIB temalı ürün, platform ve hizmet sergilenecek.

Diğer projeler de konum alacak

Etkinlikte, Unification ve BadIdea.Ai de dahil olmak üzere Shibarium Tech ile inşa edilen önemli ortaklar ve projeler de konum alacak. Bu, Shiba Inu’yu çevreleyen büyüyen ekosistemin ve teknolojisinin genişleyen potansiyelinin bir kanıtı olarak hizmet ediyor. Shiba Inu’nun en yeni Worldpaper’da ana hatlarıyla belirtildiği gibi benzersiz merkezi olmayan yapısı, binlerce merkezi olmayan Shib projesinin ve sadık ShibArmy’nin ortak çabalarıyla desteklenmektedir. Bu sağlam temel, Shiba Inu’yu Blockchain alanındaki diğer projelerden zamanirmaktadır. Shiba Inu ekosistemi, Shibarium’un BONE token’ının teknolojiyi desteklemede hayati bir rol oynadığı Doggy DAO’nun yönetimi altında faaliyet göstermektedir.

Analist Duyurdu: Kritik Haber Öncesi SHIB ve Bunları Topluyorum!

Bir başka temel token olan LEASH, topluluğun korunmasını ve öte yandanlıklı olmasını sağlarken, TREAT topluluk projelerini yönetir ve geliştirir. Eşit katılım ve temsili sağlamak için yönetişim yapısı, SHIB ekosistemindeki her bir çekirdek token için bir tane olmak üzere dört bölüme ayrılacaktır. Shiba Inu’nun konferansa katılımının ve sponsorluğunun duyurulması, yatırımcılardan anında bir tepki etti. SHIB token, 24 saatin en düşük seviyesinden yüzde 1’lik bir fiyat artışı yaşadı ve 0,00000757 abd parasıa belirlendi. Benzer şekilde, Shibarium’un gas tokenı BONE, 1.06 abd parasıa yükseldi.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Sıcak Gelişme: Shiba Inu Mucidi, Beklenen Tarihleri Açıkladı!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.