Shiba Inu Hesaplarında Keskin Düşüş! Sebebi Ne? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1669910408 Shiba Inu Hesaplarinda Keskin Dusus Sebebi Ne
1 yıl önce
1 yıl önce

Shiba Inu Hesaplarında Keskin Düşüş! Sebebi Ne?

Etherscan tarafından sağlanan on-chain veriler, Shiba Inu (SHIB) yatırımcılarının szamanısında keskin bir düşüş tespit etti. Sadece bir 7 gün için SHIB tutan cüzdanların szamanısı 30.000 adet aztopladı.

Shiba Inu yatırımcı szamanısı ani düşüş yaşadı

Etherscan verileri, SHIB yatırımcılarının szamanısının en yeni sekiz gün içinde önemli ölçüde aztopladığını ortaya koyuyor. SHIB tutan cüzdanların szamanısı 23 Kasım’daki 1,28 milyonluk zirveden bu yana 1,25 milyona geriledi. Böylece yatırımcı szamanısında %2 civarında düşüş meydana geldi. Yaklaşık 30.000 cüzdan SHIB bakiyesini tamamen boşalttı.

Bu arada veriler balina cüzdanlarıyla tutarlıydı. Kasım zamanının en yenilarından bu yana Ethereum balinalarının SHIB bakiyelerini azalttığını gördük. Şu anda Ethereum balinaları toplamda 74,47 milyon abd ABD parasıı değerinde SHIB tutuyor. Bu token bazında 8,03 trilyon Shiba Inu (SHIB) anlamına geliyor. Buna karşılık yaz aylarında balina cüzdanlarını dolduran SHIB token’in değeri 500 milyon abd ABD parasııın üzerindeydi. İyi havadis Shiba Inu topluluğun arzı azalma çabalarının bir parçası olan gönüllü token yakımlarını hız kesmeden sürdürmesi.

Shiba topluluğu 666 milyon SHIB yaktı 

Shiba Inu’nun yakma istatistiklerini takip eden Shibburn, Kasım 2022’de 666.903.322 SHIB tokenin ölü cüzdana taşındığını kaydetti. Meme token topluluğu, 149 işlemde 666 milyondan fazla SHIB imha etti.

Token yakma etkinleri, dolaşımdaki SHIB szamanısını azalttığı için Shiba Inu’nun ekosisteminin anahtarıdır. Shiba’nın dolaşımdaki arzını azalması, fiyatı üzerinde doğrudan bir etkiye sahip. Toplamda 410,38 trilyondan fazla SHIB, Shiba Inu’nun dolaşımdaki arzından kalıcı olarak çıkarıldı. Genel toplada, SHIB tokenlerinin %41’i imha edildi. Şu anda borsalarda ve kişisiların cüzdanlarında 562,56 trilyon dolaşıyor.

1669910405 682 Shiba Inu Hesaplarinda Keskin Dusus Sebebi Ne

Shiba Inu fiyatı toparlanmaya hazır mı?

Kripto zamanı piyasasının sert koşulları Shiba fiyatının toparlanmasını engelleyemedi. SHIB fiyatı, özellikle en yeni iki 7 gün boyunca büyük ölçüde sabit ktopladı. Analistler, SHIB grafiğinde bir toparlanmaya işaret eden teknik indikatörler belirlediler. Coin Republic’in teknik danışmanıi Nancy Allen, Shiba Inu fiyatının alçalan üçgen formasyonun kırılacağını öngörüyor. Analist, Shiba Inu’nun toparlanmaya start verması için gün içinde daha fazla alıcı çekmesi gerektiğini söylüyor.

Teknik kısımda, RSI veriler, 46’da ve tarafsızlıktan çıkmak için mücadele ediyor. Analistler, MACD indikatörünüzdeki bir momentum farkının, SHIB için ani bir toparlanmaya işaret edeceğini söylüyor.

1669910405 511 Shiba Inu Hesaplarinda Keskin Dusus Sebebi Ne

Kriptokoin.com‘dan takip ettiğiniz üzere Shiba Inu, Kasım zamanında bir dizi ortaklık havadisiyle gündeme geldi. En büyük ikinci meme token, bu havadislerin ortasında yatay hareket etmeye devam ediyor. SHIB şu anda 0.0000090 abd ABD parasıı bölgesini korumakla meşgul. FTX etrafında yaşanan hepsi sat satların ardından piyasa değerine göre 13.sırzamanı korumzamanı başarıyor.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Shiba Inu Hesaplarında Keskin Düşüş! Sebebi Ne?

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım