Salah ile Guardiola'nın meseleşmaları ortaya oldu! Teknolojide en yeni nokta... - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Salah ile Guardiola039nin meselesmalari ortaya oldu Teknolojide en yeni nokta
2 yıl önce
2 yıl önce

Salah ile Guardiola'nın meseleşmaları ortaya oldu! Teknolojide en yeni nokta…

Liverpool’un Manchester City’yi 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Salah ve Guardiola’nın meseleşması karşılaşmanın önüne geçmişti. Herkes bu ikilinin ne meseleştuğunu merak ederken teknoloji işin içine girdi ve bilinmeyeni ortaya çıkardı.

AKLINI MI ÇELİYOR?

Liverpool taraftarları Guardiola’ya bu yüzden tepki göstermişti. Salah’ın aklını çelmek için meseleştuğu öne sürülen Guardiola’nın aslında öyle yapmadığı ortaya oldu. Ağız okuma teknolojisiyle bilgisayar yardımıyla meseleşmaya ulaşan Liverpool taraftarı en yeniuçları paylaştı.

“NE OLDU? NEDEN YANIMA GELDİN?”

2022-10-16T173343Z_1876336170_UP1EIAG1CS5RL_RTRMADP_3_SOCCER-ENGLAND-LIV-MCI-REPORT

Guardiola’nın yanına gelmesinin ardından Salah’ın “Ne oldu? Neden yanıma geldin?” dediği aktarıldı. Guardiola ise, “Problem yok, iyi bir sezon geçirmeni istiyorum. Bundan hiç şüphem yok sen çok büyük bir oyuncusun. Kesin olarak bu sezonu çok iyi tamamlayacaksın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ManU'nun yıldızı hakim karşısına çıktı!ManU’nun yıldızı hakim karşısına oldu!
Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City için sahalarda daha önce görülmemiş olay!Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City için sahalarda daha önce görülmemiş olay!
17 yılın ardından Galatasaray'a dönüyor! Alanyaspor ile görüşmelere başlandı...17 yılın ardından Galatasaray’a dönüyor! Alanyaspor ile görüşmelere işe koyulndı…

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.