Renkli Balonlar - Balon Şarkısı - Balloon Song Türkçe Sevilen Çocuk Şarkıları - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
2 yıl önce
2 yıl önce

Renkli Balonlar – Balon Şarkısı – Balloon Song Türkçe Sevilen Çocuk Şarkıları

Renkli balonlar doğum günlerinin vazgeçilmez süs malzemelerindendir. Balonları şişirerek renkli bir süsleme yapabilirsiniz. Özellikle çocukların ilgisini çekecek renkli balonlar eğlencenize eğlence katacaktır. Çocukların gündelik hayatın rutinlerini renkli balon şarkısı yapabilir hale gelmeleri için aile ebeveynleri güzel sürprizler yapabilirler. Çocuklarımız sosyal hayata hazırlanırken ailelerine yönelik de renkli balonlar hizmeti sunulmaktadır.

Şarkı sözleri:
Balon balon
Renk renk balonlar
Balon balon
Hava dolu balon

Al birini tut sıkıca
Yoksa elinden kaçar
Yoksa elinden kaçar
O Gökyüzüne uçar

Bir balon iki balon
Üç balon ve dört balon
Beş balon altı balon
Yedi sekiz dokuz ve on

Balon balon
Renk renk balonlar
Balon balon
Hava dolu balon

Kırmızı ve mor balon
Mavi turuncu yeşil
Kahverengi bordo pembe
Hepsi bir daha söyle

Kırmızı ve mor balon
Mavi turuncu yeşil
Kahverengi bordo pembe
Renkli balonla gezerim

Yukarıda renkli balonlar şarkısı videosu ve sözleri bulunmaktadır. Evlerinde severek oynatılan balonlar için gündelik hayatın rutini olmaktadır. Hatta otizmli çocuklarımızın renk renk olan balonlarla geçirdikleri zaman dilimi içerisinde ailelere bir nebze de olsun mola imkânı sağlanmakta, bakım sorumlulukları paylaşılarak sosyal hayata karışmalarına imkân sağlanmaktadır. Engellilerimizin hayatın her alanında aktif olmalarının sağlanması ve yaşam standartlarının geliştirilmesinin bizim birincil görevimiz olduğunun bilinciyle, Engelliler Haftasında yapılacak tüm etkinliklerinin de bu amaca hizmet edeceği inancıyla diyoruz ki engelleri sevgiyle aşıyoruz” diye konuştu.

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım