Piyasa Öncüsü: Tüm Ülkeler Bu Altcoin’i Kabul Edecek! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Piyasa Oncusu Tum Ulkeler Bu Altcoini Kabul Edecek
1 yıl önce
1 yıl önce

Piyasa Öncüsü: Tüm Ülkeler Bu Altcoin’i Kabul Edecek!

Blockchain sektörünün kıdemli isimlerinden Charles Hoskinen yeni, önümüzdeki on yıl için hepsini kapsayan ülkelerin benimseyebileceği bir altcoin projesinden bahsetti.

Charles Hoskinen yeni, devletlerin 10 yıl içinde bu altcoin projesini benimseyeceğini olabilite ediyor

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinen yeni, kripto karşıtı güçlerin engel olmaması durumunda, önümüzdeki on yıl içinde ulus-devletlerin akıllı sözleşme platformunu benimseyeceğini öngörüyor. Hoskinen yeni, en en yeni YouTube güncellemesinde, devletlerin nihayetinde Cardano ekosistemine ihtiyaç duyacaklarını söyledi:

Beş ila 10 yıl içinde devletlerin Cardano gibi bir teknolojiyle yönetilebileceği bir yol görebiliyorum. Cardano’nun ilkeleri olan bir ulusal kimlik sistemi yürütmek için kullanılabileceğini görebiliyorum. Ya da ilkeleri olan bir ödeme sistemi veya sizi koruyan ilkelere sahip bir CBDC.

Piyasa Oncusu Tum Ulkeler Bu Altcoini Kabul Edecek

Hoskinen yeni daha devamında, bu yolda Blockchain teknolojisinin önüne çıkabilecek engellerden bahsetti. Kripto karşıtı güçlerin başarılı olamaması durumunda, Cardano’nun öncü rol oynayacağını savundu:

(Kripto paralar) rahatsız edilmeden bırakılırsa, Cardano ekosisteminde bunu gerçekten kolaylaştırmak ve büyütmek için tek başına yeterli kaynak var. Bu kaçınılmaz. Merkezi olmayan beynimiz var. Topluluğumuz var. Hızlı bir şekilde büyüyoruz. Beş ya da on yıl içinde uyanacağız ve on milyonlarca insan olacak. Bu insanlarda devreye girecek ve etkinleştirilecek ve bunu gerçekleştirebilmek ve bu kullanım durumlarını bulabilmek ve bunu devreye sokabilmek için gerekli bir hazineye sahip olacaklar.

En büyük engel: ESG hareketi

Hoskinen yeni, yukarıda tarif ettiği Cardano geleceğine rağmen, kripto ve merkezsizleşmenin ilerlemesini engellemek için oldukça güçlü güçlerin bulunduğu meselesunda dikkatyor:

Şu anda bir hareket var, Choke Point 2.0, küreselci hareket, bu modelin piramidin önünde duran tek şey olduğunu kabul eden ESG [Çevresel, Sosyal ve Yönetişim] hareketi. Çünkü daha iyi bir seçenek varsa kimse piramidi kucaklamayacaktır.

Cardano yol haritası güncellendi

Cardano’dan en yeni gelişmelerde, ağın Katman 2 ölçeklenebilirlik çözümü Hydra, mainnet sürümüne giden yolda daha fazla gelişme almaya devam ediyor. IOG’nin en en yeni 7 günlık raporu, Hydra ekibinin mainnet’te bir demo yürüttüğünü belirtiyor. Yol haritası da değiştirildi:

Hydra protokol ailesinin ilk üyesi olan Hydra Head, gelişmiş meseleşlandırma durumları için zemin hazırlar. Hydra, düşük gecikme süresi, en çok verim ve minimum işlem maliyeti sağlayarak işlem hızını artırmzamanı hedefliyor.

Charles Hoskinen yeni, altcoin projesinin gelişimini destekliyor

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinen yeni, kısa süre önce ekosistem gelen en yeni havadisleri Twitter’dan tebrik etti. Bir tweet’te “Ekosistem büyümeye devam ediyor. Herkese iyi çalışmalar” yazdı.

Güncel verilere göre, şu anda 1.221 projenin Cardano üzerinde inşa edildiği ve 119 projenin start vertıldığı görülüyor. İlgili bir havadisde, kripto para birimi ve NFT vergi sağlzamanıcısı CoinLedger, Cardano’ya desteğini duyurdu ve kişisiları için otomatik vergi raporlama hizmetini start verttı. Kriptokoin.com olarak Crypto Capital Venture’ın kurucusu Dan Gambardello’in 7 gün içinde konum verdiği ADA fiyat olabilitelerini bu yazıda aktardık.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Piyasa Öncüsü: Tüm Ülkeler Bu Altcoin’i Kabul Edecek!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.