OneFootball, 300 Milyon Dolarlık Finansman Turunu Tamamladı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
OneFootball 300 Milyon Dolarlik Finansman Turunu Tamamladi
2 yıl önce
2 yıl önce

OneFootball, 300 Milyon Dolarlık Finansman Turunu Tamamladı

Almanya merkezli futbol uygulaması OneFootball, web3 sektöründeki büyüme planları kapsamında düzenlediği D serisi finansman turunda 300 milyon dolar topladığını açıkladı.

Şirketin yaptığı açıklamaya göre blockchain fonu Liberty City Ventures finansman turuna ev sahipliği yaptı.

Ayrıca finansman turunda, Hong Kong merkezli blockchain oyun platformu Animoca Brands, DAH Beteiligungs, Quiet Capital, RIT Capital Partners ve Dapper Labs gibi büyük firmalar da yer aldı.

Animoca Brands, OneFootball Labs’in genişlemesini destekleyeceklerini belirtirken anlaşmanın bir parçası olarak şirketin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu, OneFootball’un yönetim kuruluna katılacağını açıkladı.

NBA Top Shot’ın arkasındaki şirket Dapper Labs’ın kurucu ortağı ve sorumlusu Mik Naayem konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

OneFootball, 100 milyondan fazla kullanıcıyı NFT’lerle ilk kez tanıştırma sahip potansiyeline sahip.

dedi.

Ayrıca Liberty City yöneticilerinden Murtaza Akbar yaptıkları yatırımla ilgili, “Büyük bir futbol topluluğunu blockchain teknolojisinden yararlandırma fırsatı olarak düşünüyoruz.” dedi.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.