O istatistikte Rennes önde! İşte en kötü senaryo - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
O istatistikte Rennes onde Iste en kotu senaryo
1 yıl önce
1 yıl önce

O istatistikte Rennes önde! İşte en kötü senaryo

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. maçında Rennes ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Fenerbahçe, 3-0 geriye düştüğü karşılaşmada müthiş bir geri dönüşe imza atarak karşılaşmadan 3-3’lük beraberlikle ayrılmzamani başarmıştı.

Alınan bu en yeniucun ardından, iki takımın arasındaki ilk maç da 2-2 berabere bittiği için ikili averajları eşit oldu.

UEFA NE DİYOR?

UEFA kurallarına göre; iki takımın da ikili averajları eşit olduğunda önce genel averaja bakılıyor. 11 puanda bulunan iki takımdan temsilcimiz Fenerbahçe’nin 4, Rennes’in ise 3 averajı bulunurken rakibine bu anlamda bir avantaj sağlıyor.

SON MAÇLAR ÖNEMLİ

6b240b79bfaf4f60994ab0e02477c324

UEFA Avrupa Ligi’nde en yeni 7 günda Fenerbahçe, Dinamo Kiev’e deplasmanda meselek olacak. Rennes ise aynı 7 günda sahasında AEK Larnaca ile karşılaşacak. Fenerbahçe’nin 11 golü bulunurken, yediği gol szamanisı ise 7 oldu. Rennes ise 10 gol atarken kalesinde 7 gol gördü.

Son 7 gün maçlarında genel averaj ardünlüğünü alan taraf grubu lider bitirecek. Eğer genel averajlar da eşitlenirse, toplam gol szamanisında öne geçen taraf liderliği sırtlayacak.

EN KÖTÜ SENARYO…

jorge-jesus-benim-icin-futbolun-parcasi-9MChjlml

Eğer bütün bu rakamlarda da eşitlik sağlanırsa, deplasmanda daha çok gol atan takım liderlik olacak. Deplasmanlarda Rennes’in 6, Fenerbahçe’nin ise 4 golü bulunuyor.

Fenerbahçe en yeni 7 gün maçını deplasmanda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev karşısında oynayacak, Fransız ekibi Rennes ise deplasman maçlarını tamamlarken, en yeni 7 gün maçında sahasında AEK’yı meselek edecek.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ayrılık sinyali... Jesus'un oğlu canlı yayında açıkladı! Babasına büyük sitem...Ayrılık sinyali… Jesus’un oğlu canlı yzamaninda açıkladı! Babasına büyük sitem…
Konuşmaları ifşa oldu! TFF Başkanı'ndan Özbek'e telefon... Konuşmaları ifşa oldu! TFF Başkanı’ndan Özbek’e telefon…
Efsane spiker Halit Kıvanç hayatını kaybetti!Efsane spiker Halit Kıvanç hayatını kaybetti!

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.