NFT Mint’leme Ücretini İade Edeceğini Söyledi, Binlerce Kişi Toplandı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1654030809 NFT Mintleme Ucretini Iade Edecegini Soyledi Binlerce Kisi Toplandi
2 yıl önce
2 yıl önce

NFT Mint’leme Ücretini İade Edeceğini Söyledi, Binlerce Kişi Toplandı

Twitter’da artchick.eth isimli bir kişisi 10.000 parçalık NFT koleksiyon projeleri için proje sahiplerinin mint’leme ücretlerini geri iade etmesi fikrini öne sürerek, bunun oldukça etkili bir reklam ve ygünilım kampanyası olacağından bahsetti.

artchick.eth‘nin paylaşımı devamındasında Fluffy Polar Bears NFT koleksiyonun (59 ETH Hacim) kurucu ortağı olan Sibel (sibeleth) bu fikri Twitter hesabı üzerinden hayata geçirecek bir adımda bulundu. Attığı tweet’te yeni bir proje geliştirdiğini ve projenin 5.000 adet NFT‘den oluşacağını söyledi. Projeye katılacak kişisiların mint‘leme (NFT oluşturma) ücretlerini geri iade edeceğini belirtti.

“Yeni proje, 5 bin adet NFT, ücretsiz mint, yarın mint’leme. Mint’leme devamındasında 0,01 ETH’lik geri ödeme alacaksınız. İlk 5.000 yorum yapan kişi onay listesine alınacak.”

Paylaşımın ardından gelen zirve etkileşim devamındasında “bir şakaydı yine de gerçeğe dönüşmek zorunda ketti” konuşmasında bulundu ve bir Discord sunucusu oluşturarak ilk katılan 5.000 kişisinın dahil edileceğini ifade etti. Sunucuya kısa sürede binlerce kişi katılım gösterdi.

1654030807 847 NFT Mintleme Ucretini Iade Edecegini Soyledi Binlerce Kisi Toplandi

Başlattığı bu kampanya ile 100.000 birim harcama yapacağından dolgüni insanlar tarafından tepki alan Sibel, onayladığı paylaşımda olumsuz yorumlara katılmadığını ve hiçbir 50 ETH‘nin özüsini bu görecek şekilde mutlu edemeyeceğini söyledi.

Ayrıca bahsi geçen NFT koleksiyonun Twitter hesabı şimdiden 5.000 takipçiye ulaşmış durumda.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.