Mensah: Galatasaray maçını kazanırsak puan sıralamasında ard sıralarda olacağız - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Mensah Galatasaray macini kazanirsak puan siralamasinda ard siralarda olacagiz
2 yıl önce
2 yıl önce

Mensah: Galatasaray maçını kazanırsak puan sıralamasında ard sıralarda olacağız

Süper Lig’in 10’uncu 7 günsında Galatasaray’ı meselek edecek Yukatel Kayserispor, maçın hazırlıklarını onayladığı antrenmanla sürdürdü. Futbolcular, kulüp tesislerinde gerçekleşen idmanda etkili ve pas çalışması onayladı. Antrenman öncesi meseleşan Kayserisporlu futbolcu Bernard Mensah, “Taraftarımızın maça gelmesi, bize destek olması lazım. Bu maç çok önemli. Galatasaray maçını kazanırsak puan sıralamasında ard sıralarda olacağız. Cumartesi günü Galatasaray’a karşı önemli bir maç olacak. Hocamızın desteği ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir maç oynzamanip, iyi en yeniuçlar alacağımızı düşünüyorum” diye meseleştu.

MIGUEL CARDOSO: GALATASARAY ÇOK ÖNEMLİ BÜYÜK BİR RAKİP

Kayserispor’un kanat oyuncusu Miguel Cardoso ise “Trabzonspor maçını küçük detaylarla kaybettik. Önümüzde Galatasaray maçı var. Galatasaray çok önemli büyük bir rakip. Gerekli mücadeleyi gösterim 3 puanı almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Maç en yeniu ateş püskürdü! “Havaya girmesinler”
Emeklilik kararını açıkladı! Taraftar şokta...Emeklilik en yeniuçını açıkladı! Taraftar şokta…
1 penaltı, 1 ofsayt... Fatura Caner'e kesildi! "Artık oynamamalı"1 penaltı, 1 ofsayt… Fatura Caner’e kesildi! “Artık oynamamalı”

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.