MATIC, BNB, ADA ve Bu 7 Coin İçin Al-Sat Seviyeleri! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
MATIC BNB ADA ve Bu 7 Coin Icin Al Sat Seviyeleri
11 ay önce
11 ay önce

MATIC, BNB, ADA ve Bu 7 Coin İçin Al-Sat Seviyeleri!

Hisse senedi piyasaları güçleniyor ve kripto traderlarının sat satları durakladı. Bu, Bitcoin ve MATIC dahil altcoin’lerin rotasını tersine çevirmek üzere olduğunun bir işareti mi? Boğalar kripto piyasalarındaki toparlanmzamani sürdürebilir mi, yoksa daha zirve seviyeler zamaniları çok szamanida ortaya çıkaracak mı? Kripto çalışani Rakesh Upadhyay, bunları öğrenmek için ilk 10 kripto paranın grafiklerini inceliyor.

Kripto para piyasasına genel bakış

Bitcoin’in 25.250 abd ABD parasıılık kritik desteğin oldukça üzerinde seyretmesi, piyasa katılımcılarının ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Binance ve Coinbase’e karşı açtığı davalara ilişkin havadislere omuz silktiğini gösteriyor. Piyasalar olumsuz havadislerin ardından uzun süre düşük kalmadı. Bu durum traderların paniğe kapılıp ellerindekileri atmak konumine düşüşleri satın almak istediklerinin bir işareti. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, ARK Invest CEO’su Cathie Wood, SEC’in en yeni kripto düzenleyici eylemini serbest bırakmasından bu yana kripto ile ilgili hisse senetlerindeki düşüşü satın alıyor. Wood, 6 Haziran’da 21 milyon abd ABD parasıı değerinde Coinbase hissesi satın etti. Ayrıca, 19,9 milyon abd ABD parasıı değerinde Block Inc. hissesi satın alarak devam etti.

MATIC BNB ADA ve Bu 7 Coin Icin Al Sat Seviyeleri.webp
Günlük kripto para piyasası performansı / Kaynak: Coin360

Kripto para alanının dayanıklılığı, risk alma duyarlılığıyla destekleniyor. ABD hisse senedi piyasaları yükselişe geçti. S&P 500 9 Haziran’da 4.300’ün üzerine çıkarak Ağustos 2022’den bu yana ilk kez bu seviyeyi gördü.

BTC, ETH, BNB, XRP ve ADA verii

Bitcoin (BTC) fiyat verii

Bitcoin 7 Haziran’da hareketli yaklaşıklardan dip döndü. Ancak boğaların fiyatın 26.125 abd ABD parasııın altına düşmesine izin vermedi. Bu da küçük bir olumlu taraf. Bu da daha düşük seviyelerin alıcıları cezbettiğini gösteriyor.

1686463207 682 MATIC BNB ADA ve Bu 7 Coin Icin Al Sat Seviyeleri.webp

Boğalar yine fiyatı 20 günlük ardel hareketli yaklaşık (EMA) olan 26.924 abd ABD parasııın üzerine çıkarmaya çalışacak. Eğer başarılı olurlarsa, bu sat sat baskısının azettiğını gösterecektir. BTC’nin daha zaman en yenira 27.536 abd ABD parasıılık 50 günlük basit hareketli yaklaşıkya (SMA) ve daha zaman en yenira azalan kanalın direnç çizgisine yükselmesi mümkün. Ancak, zamanilar muhtemelen bu seviyeyi şiddetle korumaya çalışacak. Diğer bir olasılık ise fiyatın mevcut seviyeden dip dönmesi. Bu durumda zamanilar fiyatı 25.250 abd ABD parasııa çekerek pozisyonlarını güçlendirmeye çalışacaklar. Alıcıların bu seviyeyi ellerinden geldiğince korumaları muhtemel.

Ethereum (ETH) fiyat verii

Boğalar, Ether’i düşen kama formasyonunun direnç çizgisinin üzerinde tutmzamani başardı. Bu da daha düşük seviyelerde talep olduğunu gösteriyor.

1686463208 71 MATIC BNB ADA ve Bu 7 Coin Icin Al Sat Seviyeleri.webp

20 günlük EMA (1,854 abd ABD parasıı) düzleşti. Ayrıca, göreceli güç endeksi (RSI) orta noktaya yakın. Bu da arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor. Bu denge, fiyatı 1.778 abd ABD parasııın altına çekmeleri halinde zamanilar lehine değişecektir. ETH’nin daha zaman en yenira 1.740 abd ABD parasııa ve ardından kama destek hattına kayması mümkün. Aksine, alıcılar fiyatı 1.927 abd ABD parasııın üzerine çıkarırsa, boğalar ardünlüğü ele geçirecektir. ETH’nin önce 2.000 abd ABD parasııa ve ardından 2.200 abd ABD parasıılık bir zaman en yeniraki ana dirence doğru ilerlemesi olası.

Binance Coin (BNB) fiyat verii

BNB 7 Haziran’da 265 abd ABD parasıılık önemli desteğin altına geriledi. Boğalar 8 Haziran’da fiyatı tekrar arıza seviyesinin üzerine çıkarmaya çalıştı. Ancak boğalar konumlerini korudu.

1686463208 328 MATIC BNB ADA ve Bu 7 Coin Icin Al Sat Seviyeleri.webp

Aşırı satım bölgesindeki RSI, sat satın yakın vadede aşırıya kaçmış olabileceğini gösteriyor. Bu durumun bir rahatlama rallisi start vertması mümkün. Ancak, muhtemelen 265 abd ABD parasıı ve tekrar 280 abd ABD parasııda sat satla karşılaşacak. Fiyatın her iki seviyeden de dip dönmesi, duyarlılığın olumsuz olmaya devam ettiğine ve traderların rallilerde sat sat onayladığına işaret edecektir. Aşağı yönde, zamanilar fiyatı 7 Haziran’daki gün içi en düşük 253 abd ABD parasııın altına düşürürse, BNB’nin düşüşünü 240 abd ABD parasııa ve bunun altında 220 abd ABD parasııa görecek şekilde uzatması olası.

Ripple (XRP) fiyat verii

XRP yukarı yönlü hareketini sürdürüyor. Ayılar bir ayarlama start vertmaya çalıştı. Ancak fiyatı 7 Haziran’da 20 günlük EMA’ya (0,50 abd ABD parasıı) çekemedi. Bu da boğaların güçlü durduğunu gösteriyor.

1686463209 113 MATIC BNB ADA ve Bu 7 Coin Icin Al Sat Seviyeleri.webp

Yükselen 20 günlük EMA ve pozitif bölgedeki RSI, boğaların komutada olduğunu gösteriyor. Alıcılar, fiyatı 0,56 ila 0,58 abd ABD parasıı arasındaki genel gider bölgesinin üzerine çıkarmaya çalışacak. Başarılı olurlarsa, XRP’nin yeni bir yükseliş trendi start vertması mümkün. Böylece, XRP’nin önce 0,60 abd ABD parasııa, ardından 0,80 abd ABD parasııa yükselmesi olası. Ayılar bir geri çekilme start vertmak isterse, fiyatı 20 günlük EMA’nın altına çekmeleri gerekecek. Bu durum kısa vadeli yatırımcıların kar rezervasyonlarını çekebilir ve XRP 50 günlük SMA’ya (0,47 abd ABD parasıı) ve daha zaman en yenira 0,42 abd ABD parasııa düşebilir.

Cardano (ADA) fiyat verii

Boğalar 8 Haziran’da bir rahatlama rallisi start vertmaya çalıştı. Ancak günün mum çubuğundaki uzun fitil, zamaniların Cardano’yu daha zirve seviyelerden satmaya devam ettiğini gösteriyor.

1686463209 850 MATIC BNB ADA ve Bu 7 Coin Icin Al Sat Seviyeleri.webp

Düşen hareketli yaklaşıklar zamanilar için bir avantaja işaret etse de, aşırı satım bölgesindeki RSI bir rahatlama rallisinin köşede olabileceğini gösteriyor. ADA’nın 0,30 abd ABD parasıı seviyesindeki sağlam destekten sıçraması mümkün. Dikkat edilmesi gereken ilk genel direnç 20 günlük EMA’dır (0,35 abd ABD parasıı). Bu direncin üzerinde bir kırılma ve kapanış, sat sat baskısının azalabileceğini gösterecektir. Alternatif olarak, fiyat düşmeye devam eder ve 0,30 abd ABD parasııın altına inerse, 0,24 abd ABD parasııa görecek şekilde potansiyel bir düşüşün yolunu açacaktır.

DOGE, SOL, MATIC, LTC ve DOT verii

Dogecoin (DOGE) fiyat verii

DOGE 0,07 abd ABD parasıılık arıza seviyesinin altında kalıyor. Ancak boğalar zamaniların fiyatı 0,06 abd ABD parasııa yakın bir zaman en yeniraki desteğe düşürmesine izin vermedi.

1686463210 700 MATIC BNB ADA ve Bu 7 Coin Icin Al Sat Seviyeleri.webp

Mevcut seviyeden herhangi bir toparlanma, 9 Haziran mum çubuğundaki uzun fitilden görüldüğü gibi, 20 günlük EMA (0,07 abd ABD parasıı) yakınında sat satla karşılaşabilir. Fiyat düşer ve düşmeye devam ederse, zamaniların genel direnç seviyelerinin yakınında sat sat onayladığını gösterecektir. DOGE’nin daha zaman en yenira 0,06 abd ABD parasıı civarındaki desteğe doğru düşmesi mümkün. Boğalar düşüşü önlemek istiyorsa, fiyatı hızlı bir şekilde 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmaları gerekecek. Böyle bir hareket daha güçlü bir toparlanmanın start verdığını gösterecektir. DOGE’nin daha zaman en yenira 0,08 abd ABD parasııa yükselmeye çalışması muhtemel.

Solana (SOL) fiyat verii

SOL 8 Haziran’da 18,70 abd ABD parasıı desteğinin altına indi. Ancak mum çubuğundaki uzun kuyruk boğaların seviyeyi korumaya çalıştığını gösteriyor.

MATIC

20 günlük EMA (20,15 abd ABD parasıı) dip döndü ve RSI 39’un altında. Bu da boğaların mevcut seviyelerden sağlam bir toparlanma start vertmasının zor olacağını gösteriyor. Eğer fiyat 18,70 abd ABD parasııın altına iner ve bu seviyeyi korursa, SOL’un 17 abd ABD parasııa ve ardından 15,28 abd ABD parasıılık hayati desteğe düşmesi mümkün. Bu varszamanimın aksine, fiyat mevcut seviyeden toparlanırsa, SOL’un hareketli yaklaşıklara ulaşması olası. Kırılma ve 50 günlük SMA’nın (20,92 abd ABD parasıı) üzerinde kapanış, 24 abd ABD parasııa doğru daha güçlü bir rahatlama rallisinin start verngıcını işaret edecektir.

Polygon (MATIC) fiyat verii

MATIC fiyatı, 0,69 abd ABD parasıılık önemli desteğine doğru düşmeye devam ediyor. Bu da zamaniların sıkı kontrol altında olduğunu gösteriyor.

MATIC

Boğaların 0,69 abd ABD parasıı seviyesini güçlü bir şekilde savunmaları bekleniyor. Çünkü bunu yapamazlarsa, sat satların yoğunlaşması mümkün. Böylece, MATIC fiyatının bir zaman en yeniraki ana desteğe 0,50 abd ABD parasııa düşmesi olası. Rahatlama rallilerinde, 0,82 abd ABD parasıılık arıza seviyesinin büyük bir engel olarak hareket etmesi muhtemel. Boğalar bu engeli aşarsa, MATIC fiyatının 0,94 abd ABD parasııa görecek şekilde yükselmesi mümkün. Bu seviyenin zamanilar tarafından güçlü sat satlara tanık olması muhtemel.

Litecoin (LTC) fiyat verii

Boğalar, 7-9 Haziran zamanleri arasında 50 günlük SMA’nın (88 abd ABD parasıı) altındaki düşüşü defalarca satın alarak daha düşük seviyelerde sağlam bir talep olduğunu gösterdi. Ancak, zamanilar 20 günlük EMA (90 abd ABD parasıı) yakınında Litecoin satmaya devam ettikleri için pes etmediler.

MATIC

Fiyat mevcut seviyeden dip dönerse, zamanilar LTC’nin alıcıları çekmesi muhtemel olan yükseliş trendi çizgisine çekmeye çalışacak. Fiyat yükseliş trendi çizgisinden toparlanırsa, LTC’nin üçgen içindeki kalışını birkaç gün daha uzatabileceğini gösterecek. Yukarı yönde, alıcıların üçgenin direnç çizgisine olası bir ralli için kapıları açmak için fiyatı 20 günlük EMA’nın (90 abd ABD parasıı) üzerine çıkarması gerekecek. Bir zaman en yeniraki trend hareketinin, fiyat üçgenin ardüne veya altına belirlendiktan zaman en yenira start verması mümkün. O zamana görecek şekilde, menzile bağlı hareketin devam etmesi muhtemel.

Polkadot (DOT) fiyat verii

DOT, 5,15 abd ABD parasıılık arıza seviyesinin altında kalıyor. Ancak boğalar lehine küçük bir avantaj, zamaniların fiyatı 4,90 abd ABD parasıılık yakın desteğin altına düşürmesine izin vermemiş olmaları.

MATIC

Fiyat mevcut seviyeden yukarı dönerse, düşüşlerde satın almzamani önerecek. Boğalar daha zaman en yenira fiyatı tekrar 20 günlük EMA’nın (5,24 abd ABD parasıı) üzerine çıkarmaya çalışacak. Bunu yaparlarsa, DOT’un 5,56 abd ABD parasııa görecek şekilde yükselmesi mümkün. Aksine, fiyat bir kez daha 5,15 abd ABD parasııdan veya 20 günlük EMA’dan düşerse, zamaniların küçük rallilerde satmaya devam ettiğini gösterecektir. Bu da 4,90 abd ABD parasııın altına düşme olasılığını artıracaktır. Aşağı yönde bir zaman en yeniraki ana destek 4,22 abd ABD parasııdan çok daha düşük.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için MATIC, BNB, ADA ve Bu 7 Coin İçin Al-Sat Seviyeleri!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.