Maksimum Kâr İçin Odaklanılacak Altcoin’ler: LINK de Var! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Maksimum Kar Icin Odaklanilacak Altcoinler LINK de Var
2 yıl önce
2 yıl önce

Maksimum Kâr İçin Odaklanılacak Altcoin’ler: LINK de Var!

Popüler bir kripto para çalışani olan Michal van de Poppe, piyasaya dair en yeni yorumlarını paylaştı. Analist, önümüzdeki zamanlarda büyük kazançlar getireceğini düşündüğü LINK de dahil olmak üzere bazı altcoin projelerine işaret etti. Bu altcoin’lerde izlenesi seviyeleri paylaştı. İşte detaylar…

Michael van de Poppe, BNB ve MATIC’te istikrarlı büyüme bekliyor

Twitter’da 630.200 takipçisi olan çalışan Michael van de Poppe’a göre, BNB Coin, (BNB) “yoğunluk” gösteriyor. 325 abd ABD parasııa görecek şekilde veya mevcut fiyatından yaklaşık yüzde 14 daha fazla yükselebilir. Analist, bu kripto paranın “sağlam” olduğunu söylüyor. Coin’in desteğini 265 abd ABD parasıı civarında tutmzamanı başardığına dikkat çekiyor. Ancak yükselişe geçmesi için 285 abd ABD parasıılık direncin destek haline gelmesi gerekiyor. ardından çalışan, 325 abd ABD parasııa istikrarlı bir büyüme beklemekte. Yazım sırasında BNB, yüzde 0.9’luk bir düşüş ile 279 abd ABD parasııdan el değiştiriyor.

İkinci olarak Van de Poppe, bir Ethereum ölçeklendirme çözümü olan Polygon (MATIC)’dan bahsediyor. MATIC fiyatının mevcut seviyesinden yaklaşık yüzde 18 artmasını beklediğini söylüyor. Analist, önümüzdeki süreçte 1 abd ABD parasııa doğru hareket bekliyorlar. Yazım sırasında MATIC, yüzde 0.8’lik bir yükseliş ile 0.82 abd ABD parasııdan el değiştiriyor.

1665344238 481 Maksimum Kar Icin Odaklanilacak Altcoinler LINK de Var

LINK ve ETH için çalışanin vurguladığı seviyeler

Chainlink (LINK), çalışanin ele topladığı bir diğer altcoin oldu. Van de Poppe, piyasa değeri ile yirmi beşinci sırada konum alan coin için yüzde 17’lik bir fiyat artışı öngörüyor. Şu anda, LINK 7.60 abd ABD parasıı karşılığında satın alınabilir. Kripto para birimi, en yeni 24 saatte yüzde 1.1’lik bir yükseliş ile işlem görüyor.

Son olarak Ethereum ile ilgili meseleşan çalışan, en büyük altcoin’in kırması gereken seviyeleri paylaştı. Van de Poppe, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para biriminin yakın zamanda bir direnç seviyesini desteğe dönüştürmesini bekliyor. Bunun ardından coin’in, mevcut fiyatından yüzde 18’e görecek şekilde artmasına neden olabilecek bir yükseliş eğilimi sergilemesinin olası olduğunu düşünmekte. Analiste göre 1.380 abd ABD parasııdan devamında, lider altcoin için bir devamındaki hedef 1.600 abd ABD parasıı seviyelerinde.  Yazım sırasında Ethereum, yüzde 0.2’lik bir düşüş ile 1.325 abd ABD parasııdan el değiştiriyor.

1665344238 799 Maksimum Kar Icin Odaklanilacak Altcoinler LINK de Var

Piyasada en yeni durum nedir?

Bu sırada Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi, kripto para birimi piyasası, oldukça yatay seyrediyor. Dün işlem hacimleri önceki 7 gün en yenilarına benzer şekilde oldukça düşüktü. Buna rağmen, Bitcoin küçük bir darbe topladı ve 7 günlık en düşük seviyesine geriledi. Çoğu altcoin de günlük ölçekte az da olsa kırmızı renkte.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Maksimum Kâr İçin Odaklanılacak Altcoin’ler: LINK de Var!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.