KyberSwap Settirısının Suçluları Binance Tarafından Tespit Edildi: CEO CZ’ye “Abi” Yakıştırması - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
KyberSwap Saldirisinin Suclulari Binance Tarafindan Tespit Edildi CEO CZye Abi
2 yıl önce
2 yıl önce

KyberSwap Settirısının Suçluları Binance Tarafından Tespit Edildi: CEO CZ’ye “Abi” Yakıştırması

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), KyberSwap settirısı hakkında 2 şüpheli tespit ettiklerini bildirdi.

Çok zincirli bir kripto para borsası KyberSwap’in 1 Eylül zamaninde yaşadığı 265 bin abd abd dolarıılık siber settirının ardından Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, mesele ile ilgili sosyal medya hesabından duyuruda bulundu. Açıklamasında, Binance güvenlik ekiplerinin olay hakkında iki şüpheli belirlediklerini ve bilgileri KyberSwap’e sağladıklarını öte yandan kolluk güçlüleri ile koordinasyon halinde olduklarını bildirdi.

Changpeng Zhao, daha öncesinde de Curve Finance’in 10 Ağustos zamaninde yaşadığı settirıyı yakından takip ettiklerini belirtmişti. Olaydan yalnızca 2 gün zaman en yenira Changpeng Zhao, Curve Finance settirganlarının çettiğı 570 bin abd abd dolarııı Binance’e aktarırken tespit edildiklerini, varlıklarının dondurulduğunu ve sahiplerine iade edilmek üzere Curve Finance’e verileceğini duyurusı üzerine sosyal medyadan büyük bir beğeni toplamıştı.

Yaşanan bu ikinci kurtarma olzamanına istinaden ise sosyal medyada bir kişisi, Binance hakkında şu ifadelerde bulundu:

Binance kripto para piyasasının ağabey rolünü oynuyor. Binance, platformunu güvence altına almanın ötesine geçerek hepsi kripto ekosistemini güvence altına alıyor. 

Ancak Changpeng, kişisinın bu düşüncesine cevaben, kriptoda bir ağabey rolüne ihtiyaç olmadığını sadece ellerinden geldiğince yardımcı olduklarını belirtti.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.