Kripto Para Fonlarından Hafta İçerisinde 97 Milyon Dolarlık Para Çıkışı Oldu - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Kripto Para Fonlarindan Hafta Icerisinde 97 Milyon Dolarlik Para Cikisi
2 yıl önce
2 yıl önce

Kripto Para Fonlarından Hafta İçerisinde 97 Milyon Dolarlık Para Çıkışı Oldu

Dijital varlık yöneticisi CoinShares tarafından paylaşılan verilere göre kripto para piyasasındaki kurumsal fonlardan geçtiğimiz hafta içerisinde net 97 milyon dolarlık para çıkışı oldu.

Coinshares’in resmi blog sayfasında paylaşılan verilerde, üst üste 2. hafta para çıkışı devam ettiği belirtildi.

Fon çıkışlarının hem Avrupa’da hem de Amerika’da gerçekleştiğini belirten Coinshares, fon çıkışının %88’lik kısmının Avrupa’daki yatırımcılardan gerçekleştiğini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta bitcoin’den 72.8 milyon dolar, Ethereum’dan 27.1 milyon dolar para çıkışı görüldü. Uzun bir süredir para girişi olan altcoin’lerden de bu hafta para çıkışı oldu. Cardano’dan ve Solana’da 700 bin dolar para çıkışı yaşandı.

73 milyon dolar para çıkışı gerçekleşen bitcoin’de nisan ayı boyunca toplamda 196 milyon dolarlık para çıkışı oldu. Yatırım ürünlerindeki haftalık hacimler ise yıllık ortalamaya göre %32 düşüş yaşadı.

Geçen hafta toplam 27.1 milyon dolar çıkış yaşayan Ethereum fonlarının, yılın başından bu yana toplam çıkış miktarı yaklaşık 155 milyon dolar oldu.

CoinShares, geçen haftadan bu yana para çıkışlarının devam etmesinin, insanların kar satışı yaptığını gösterdiğini düşünüyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.