Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası devamındası Asena Yalçın'dan Dünya Kupası göndermesi! "Messi işine bak kardeşim" - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Kadinlar Cumhurbaskanligi Kupasi devamindasi Asena Yalcin039dan Dunya Kupasi gondermesi quotMessi
1 yıl önce
1 yıl önce

Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası devamındası Asena Yalçın'dan Dünya Kupası göndermesi! "Messi işine bak kardeşim"

Geçtiğimiz yıl Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding ile Türkiye Kupası şampiyonu ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Ankara Spor Salonu’nda en büyük kupzamanı kazanmak için karşı karşıya geldi.

KUPA MERSİN’E GİTTİ

Karşılaşmada gülen taraf 84-78’lik skorla ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi olurken, bu en yeniuçla 28’nci Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası Mersin’e gitti.

O FOTOĞRAFA BEĞENİ YAĞMURU

Karşılaşmanın ardından Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi oyuncularından Asena Yalçın’ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf beğenileri topladı.

‘MESSI İŞİNE BAK KARDEŞİM’

Asena Yalçın, otel odasında kupa ile uzandığı yataktan topladırdiği fotoğrafı, “Messi işine bak kardeşim” notu ile paylaşarak, Lionel Messi’ye gönderme yaparken takipçilerinden de çok szamanıda beğeni geldi.

POKPOK

MESSI DE KUPAYLA UYUMUŞTU!

oknokn

2022 FIFA Dünya Kupası’nın sahibi olarak karikonumindeki en yeni eksik parçzamanı da tamamlayan Arjantin’in yıldızı Lionel Messi’nin de kupa ile uyuması gündem olmuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Mbappe ve Messi arasındaki kriz büyüyor! Takımdan ayrılıyorMbappe ve Messi arasındaki kriz büyüyor! Takımdan ayrılıyor
Rıdvan Dilmen maç sonunda çıldırdı!Rıdvan Dilmen maç en yeniunda çıldırdı!
2 haftada 'istifa'! Selçuk İnan...2 7 günda ‘istifa’! Selçuk İnan…

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.