İstanbullular dikkat! AKOM uyardı: 12.00'den 22.00'ye kadar... - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Istanbullular dikkat AKOM uyardi 1200039den 2200039ye kadar
2 yıl önce
2 yıl önce

İstanbullular dikkat! AKOM uyardı: 12.00'den 22.00'ye kadar…

AKOM’dan İstanbul’da beklenen kuvvetli yağışla ilgili konuşma yapıldı. Açıklamada, İstanbul’da güneyli yönlerden hafif esen rüzgarın, öğle saatlerinden itibaren kuzeyli yönlerden kuvvetlenmesi ve 40 ila 75 kilometre saat hıza ulaşmasının beklendiği bildirildi. Açıklamada sıcaklığın 5 ila 8 derece azalarak, bahar değerlerine gerileyeceği, il genelinde yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların yaşanacağı tahmin edildiği kaydedildi.

12:00-22:00’YE KADAR YAĞIŞ

İstanbul’da saat 12.00’den itibaren Arnavutköy, Silivri ve Çatalca ilçelerinde işe koyulması beklenen yağışların, saat 15.00’ten devamında il genelinde etkili olması beklendiği vurgulandı. Yağışlı havanın saat 22.00’den itibaren, serin havanın ise cuma sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği ifade edildi.

Sıcak ve nemli havaların ardından, kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar ile birlikte gelen soğuk hava nedeniyla, kısa süreli ve ani gelişen şiddetli yağışlar oluşabileceği belirtilen konuşmada, yağış anında fırtına ve gök gürültüsüyle birlikte, kısa süreli ve ani bastıran sağanak yağışların, birkaç saat sürmesi ve önemli miktarda yağış bırakmasının beklendiği bildirildi.

AĞAÇ DEVRİLEBİLİR, TABELA UÇABİLİR UYARISI

Şiddetli yağışlar nedeniyle ulaşımın aksamaması, yollarda, dere yataklarında su baskınları oluşmaması için İBB ekiplerinin hazırlıklarını tamamladığı belirtilen konuşmada, ağaç devrilmesi, tabela uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulunuldu.

DHA

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yılmaz Büyükerşen’in koronavirüs testi pozitifi çıktı
İbn-i Sina’dan o soruna kökten çözüm! Hemen uygulayınİbn-i Sina’dan o soruna kökten çözüm! Hemen uygulayın
Tüm dünya barışı bekliyordu! Ukrayna'dan yeni açıklama: Müzakereler askıya alındıTüm dünya barışı bekliyordu! Ukrayna’dan yeni konuşma: Müzakereler askıya alındı

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım