Holo Coin Yorumları Nelerdir? İşte Tahminler! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Holo Coin Yorumlari Nelerdir Iste Tahminler
1 yıl önce
1 yıl önce

Holo Coin Yorumları Nelerdir? İşte Tahminler!

Bu makalemizde 2022 ve devamındası için Holo (HOT) fiyat olabilitelerini inceleyeceğiz. Ardından bilirkişiların Holo coin yorumları ile tokenin geleceği hakkında meseleşacağız. Varlık, kripto para piyasasına nispeten yeni giriş yapan ve en yeni derece değişken bir altcoin. Bu nedenle, fiyat olabilitelerinin gelecekte yaşanması muhtemel gelişmelere göre değişebileceğini unutmzamanın. Tahminleri duyurudan önce “Holo nedir” sorusuna kısa bir yanıt vereceğiz.

Holo coin (HOT) nedir?

Holo coin, Holochain isimli Blockchain ağının konumel kripto para birimi. Holochain, mevcut Blockchain projelerinin ölçeklenebilirlik sorunlarını çözmeyi amaçlıyor. Ağ, en çok ölçeklenebilirlik sunarak eşler arası (P2P), enerji verimli ve merkeziyetsiz uygulamalar geliştirmeyi mümkün kılıyor. Ayrıca bunu yaparken, kişisilara verileri hakkında söz hakkı tanıyor. Yani kişisilar, hangi verilerinin platform ile paylaşılacağını seçme özgürlüğüne sahip. Holo coin, bu platform içerisinde akıllı sözleşme çalıştırma ve madencilik gibi bir dizi kullanım durumuna erişmek için kullanılıyor.

HOT fiyatı ne durumda?

Tüm kripto dünyası, tam teşekküllü bir zamanı piyasasında işlem görüyor. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere Bitcoin, şiddetli enflasyon ve FED’in faiz artışlarından etkilenen daha geniş piyasa düşüşleri arasında hepsi zamanların en en çok seviyesinden %50 düştü. Yatırımcılar şu anda riskli varlıkları satıyor ve daha istikrarlı pazarlara giriyor. Kripto para birimleri hâlâ çok riskli varlıklar arasında konum alıyor. Dolzamanısıyla mevcut makroekonomik durumda en çok satılan varlık sınıfları içerisinde bulunuyorlar.

Holo coin ve diğer altcoin’ler için yükseliş, şu anlık makro faktörlere ve BTC fiyatının konumel bir dip bulmasına bağlı olmaya devam ediyor. Şu anda Holo fiyatı 771 milyon birimlık piyasa değeri ve 54 milyon birimlık işlem hacmi ile 0,0044 birimdan işlem görüyor. Buna göre varlık, piyasaya çok geç girmiş olmasına rağmen 1 milyar birimlık piyasa değerine yakınlaşıyor. Bu kripto para biriminin sürekli büyümesinin yol açtığı bir etki olarak karşımıza çıkıyor. Peki 2022-2025 yılları için Holo coin yorumları ve fiyat olabiliteleri neler?

Holo coin yorumları ve fiyat olabiliteleri

2022 Holo coin fiyat olabiliteine göre, HOT fiyatı yıl en yeniuna görecek şekilde 0,006 birima ulaşacak. Beş yıllık bir zaman diliminde, Holo, aşırı yükseliş eğiliminin ortasında 0,006 birima veya 0,007 birimı görme potansiyeli de taşıyor. Ancak Holo’nun yükselişinin benimseme oranını artırmasına ve iletişim ekosistemini iyileştirmesine bağlı olduğunu da belirtelim. Şimdi gelin bilirkişiların Holo coin yorumları ve fiyat beklentilerini inceleyelim.

  • Kripto para danışmanıi WalletInvestor, HOT fiyat olabiliteine göre uzun vadeli bir değer artışı bekliyor. Uzman, 2027 yılı en yeniu için Holo coin’de 0,0370 birim öngörüyor. Bununla birlikte fiyatın bundan devamındaki 12 ayda 0,01 birima ulaşacağını iddia ediyor.
  • Kullanıcılara WalletInvestor’a göre daha yakın zamanli bir fiyat olabilitei sunan TradingBeasts, Holo coin yorumları ile 2022 fiyat olabiliteini paylaşıyor. Ona göre altcoin, 2022 yılı en yenia erene görecek şekilde 0,0044 birimlık mevcut fiyatından 0,0057 birima çıkacak.
  • DigitalCoinPrice bilirkişiları ise daha olumsuz bir bakış sunuyor. Uzmanlar, Holo coin fiyat olabilitei paylaşımında 2022 yılı en yenia erene görecek şekilde hafif bir ayarlama bekliyor. Ayrıca 2024 yılına görecek şekilde en iyi fiyatın 0,0079 birim olacağını söylüyorlar.
  • Gov Capital ise daha teknik bir resime bakıyor. Analiste göre, Holochain ekosistemindeki çoğu proje konsept aşamasından test aşamasına geçiş yapıyor. Bu nedenle, Holo coin fiyatının yükselme ihtimali en yeni derece en çok gibi duruyor. Analist, altcoin için 0,0740 birimlık çok yönlü bir yükseliş olabilitei paylaşıyor.
  • Son olarak CryptoGeek ekibi, yzamanınladığı Holo coin yorumları serisinde bir dizi fiyat seviyesi belirliyor. Altcoinlerin çoğunun bugün yükselişte olduğunu belirten ekip, Holo fiyatının yakın gelecekte artacağını öngörüyor. Onlara göre Blockchain benimsenmesi HOT ekosistemine de yansıyacak. Bunun en yeniucunda fiyat, 2025 yılına görecek şekilde en az 0,028 birima ulaşacak.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Holo Coin Yorumları Nelerdir? İşte Tahminler!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.