Groestlcoin Nedir? GRS Ne İşe Yarar? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Groestlcoin Nedir GRS Ne Ise Yarar
2 yıl önce
2 yıl önce

Groestlcoin Nedir? GRS Ne İşe Yarar?

Groestlcoin, Proof-of-Work tabanlı bir çevrimiçi transfer projesi ve kripto para birimi olarak tanımlanmaktadır. Günlük kullanım için tasarlanan kripto para birimi, yaklaşık olarak 1 dakikalık blok süresine sahiptir. Lider kripto para birimi BTC’nin yaklaşık 10 dakikalık blok süresine karşılık projenin 1 dakikalık blok süresi ilk yıllarında oldukça ilgi çekmişti. Bu makalemizde Kriptokoin.com olarak “Groestlcoin nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Bunlara ek olarak proje hakkında merak edilen hepsini kapsayan meselelara değineceğiz.

Groestlcoin nedir? GRS ne işe yarar?

GRS Coin’in toplam arzı da blok süresinden kaynaklı olarak 105 milyon şeklinde belirlenmektedir. Projenin arkasındaki ana fikir, insanların günlük hayatta kullanabilecekleri bir kripto para birimi üretebilmektir. Groestl algoritmasını kullanan Coin, PayPal ya da bankalar gibi aracıya sahip olmadan bütün transferleri aynı BTC gibi merkeziyetsiz bir şekilde gerçekleştirmektedir.

Groestlcoin nasıl çalışır?

Groestlcoin, Groestl algoritması ile kazılır. Groestl, NIST Hash fonksiyonu yarışmasındaki 5 finalistten biridir. Özel olarak tasarlanan mimariyle AES ile aynı S-box’ı kullanmaktadır. Aynı zamanda kripto para, eşler arası açık kaynak kodlu bir yazılım şeklinde hareket etmektedir.

Platformda işlemler alıcı ve gönderen arasında doğrudan gerçekleşmektedir. Bu da alıcı ve göndericinin detaylarını doğrulamak için banka veya PayPal gibi güvenilir bir aracıya gerek duymadığı anlamına gelmektedir. Bunun konumine işlemler özellikle Node’lar tarafından doğrulanır. Blockchain’deki açık deftere kaydedilir.

Groestlcoin nasıl satın alınır?

Groestlcoin ile işlem yapılan en büyük borsalar; Binance, DigiFinex, Upbit, Pionex, CoinEx’dir. GRS Coin almak için Binance bu meseleda kişisiların en çok tercih ettiği en popüler platform olarak ön plana çıkmaktadır. Coin satın almak için ise bu aşamalar izlenmektedir:

Öncelikle ilk adım olarak seçtiğiniz GRS listeleyen borsanın web/mobil uygulamasına erişim sağlzamanin. Daha zaman en yenira hesap açma adımlarını tamamlzamanin. Bir diğer adım olan kimlik doğrulama ve onay sürecini tamamlzamanin. Diğer adım olan borsanın para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak ise istediğiniz bakiye tutarınca GRS seçin ve alım emri oluşturun. Güvenilir hesaplarınızda saklzamanin.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Groestlcoin Nedir? GRS Ne İşe Yarar?

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.