God of War: Ragnarök'ün Yanlış Versiyonunu Satın Almayın! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
671ae7db6f9ef8bdac7087b2c803c5cd
1 yıl önce
1 yıl önce

God of War: Ragnarök’ün Yanlış Versiyonunu Satın Almayın!

Bir dolu övgü ve ezici bir çoğunlukla olumlu eleştirilerden sonra, God of War Ragnarök resmen yayınlandı. 2018’in God of War hayranıysanız, muhtemelen arkanıza yaslanıp kontrolü ele almaya ve Kratos ile Atreus’un hikayesine devam etmeye hazırsınızdır. Ancak, bunu yapmadan önce, birkaç seçenek olduğu için oyunun hangi sürümünü alacağınızı düşünmelisiniz.

Benim gibiyseniz, birincil PlayStation’ınız hala harika PS4’tür (benimki temel modeldir, daha az değil). PS5 güvenlik sorunları yaşıyorsanız veya Sony’nin en yeni konsoluna yüzlerce dolar harcamak istemiyorsanız, birlikte PS4 teknesindeyiz. Bu iyi! PS4’ü destekleyen birçok yeni PlayStation oyunu var. Son nesil oyuncu olmak için harika bir zaman.

Sorun şu ki, çoğumuz PS4 oyuncuları muhtemelen bir noktada bir PS5 almayı planlıyor. Tabii, belki Ragnarök için zamanında değil, ama sonunda PS5’e özel oyunları oynayabileceğimi biliyorum, önceki klasiklerden bahsetmiyorum bile daha yüksek kalitede (Ragnarök sizi PS4 için çığlık attırıyor). Yaklaşan PS5’te God of War’ın PS4 sürümünü oynuyorsanız, iyi oynayacak, ancak konsolun gücünü PS5 sürümüyle aynı şekilde kullanmayacak. Bu, şimdi PS4/PS5 sürümünü satın almanız gerektiği anlamına mı geliyor?

Sony, PS4 ve PS5 oyunlarını nasıl fiyatlandırıyor?

Sony, yeni PS4 oyunları için standart 59,99 ABD doları, yeni PS5 oyunları için ise 69,99 ABD doları ücret almaktadır. Şişirilen fiyatın bir kısmı, oyunun PS5 sürümünden elde ettiğiniz gelişmiş performanstan geliyor: Örneğin God of War Ragnarök, kilitsiz 60 fps veya tam 2160p 4K dahil olmak üzere tercihinize bağlı olarak altı farklı grafik seçeneğine sahipken, PS4 Pro sunuyor iki seçenek ve standart PS4 oyunu yalnızca 1080p’de 30 fps’de oynanır.

Sony şu anda God of War’ın üç versiyonunu satıyor
Ragnarök: Darkdale Armor, Darkdale Attire, Darkdale Axe Grip, Darkdale Blades Handles, Dark Horse Digital Art Book, Official Digital Soundtrack ve PSN gibi özelliklerle PS4 Versiyonu (59,99$), PS4/PS5 Versiyonu (69,99$) ve Digital Deluxe Edition (79,99$) Avatar Seti. Gelecekte bir PS5 alırsanız, PS4 sürümüne takılıp kalmazsınız

God of War’ın Digital Deluxe Sürümü ile gelen ganimeti istemiyorsanız, PS4’e sahip olanlarımız PS4 sürümünü satın almaktan çekinmemelidir. Anında fayda, PS4’te kullanamayacağınız özelliklerde 10 ABD Doları (veya 20 ABD Doları) tasarruftur. Ancak, birini seçerseniz, gelecekteki PS5’inizde PS4 sürümünü oynamaya mahkum değilsiniz.

Sony’nin aslında uyumlu PS4 oyunlarını PS5’e yükseltmek için bir sistemi var. God of War Ragnarök’ü dijital olarak mı yoksa disk olarak mı satın aldığınız önemli değil: PS5’teki oyun mağazası sayfasına giderseniz, oyunu yeni konsolunuz için yükseltme seçeneğini göreceksiniz. Ücretsiz değil – fiyat farkını telafi etmeniz gerekiyor, bu nedenle yükseltme için 10 $ borçlusunuz. Ancak, oynamak için yalnızca bir PS4’ünüz varsa, şimdi PS5 sürümünü satın almak zorunda olmadığınızı bilmek rahatlatıcı.

Öte yandan, PS5 oyuncuları sistemleri için 10$ tasarruf etmek için PS4 sürümünü satın almayı düşünebilir; PS5’in gücünden yararlanmanız gerektiğini düşünüyorsanız, yine de yükseltme seçeneğiniz var. Elbette, çoğu PS5 oyuncusu, avantajlardan yararlanmak için muhtemelen hemen 10 dolar harcamak isteyecektir. Ama 10$, 10$’dır, o yüzden kararınızı verin.

Kaynak: https://betmaveragiris.com

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım