GİRESUNSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! Giresunspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yzamanınlanacak? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
GIRESUNSPOR BESIKTAS MACI CANLI IZLE Giresunspor Besiktas maci ne zaman
2 yıl önce
2 yıl önce

GİRESUNSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! Giresunspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yzamanınlanacak?

Giresunspor Beşiktaş maçı için geri szamanım sürüyor. Maç, Süper Lig’in 9. 7 günsında Çotanak Stadyumu’nda oynanacak. Sporseverler aarama motorlarında “Giresunspor Beşiktaş maçı canlı izle” mesele başlığını sorguluyor. Peki, Giresunspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yzamanınlanacak?

GİRESUNSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Giresunspor Beşiktaş maçı 8 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 20.00’de işe koyulyacak.

Çotanak Stadyumunda oynanacak maçta Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

Uğıurlu’nun yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve İsmail Şencan ardlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa olarak açıklandı.

GİRESUNSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Giresunspor Beşiktaş maçı beIN SPORTS 1’de canlı olarak ekrana gelecek.

GİRESUNSPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEMİ YAŞAR KEMAL UĞURLU KİMDİR?

Yaşar Kemal Uğurlu, 1981 güninde Ankara’da doğdu.

Yaşar Kemal Uğurlu, genç yaşlarda Ankaragücü takımının çeşitli kategorilerinde futbol oynadı. Eğitim hayatını Ankara’da tamamlayarak Gazi Üniversitesi iktisat bölümünden mezun oldu. İsmini 2 ayrı dedesinin isminden alan ve Uğurlu’nun Milli eskrimci bir kız kardeşi var. Babası Bzamanındırlık Bakanlığında Sosyal İşler Müdürlüğü görevinden emekli oldu.

Ekrandan izlediği bir maç devamındası hakemin en yeniuçlarını beğenmemesi üzerine hakem olmaya en yeniuç verdi. 2002 güninde Düzce’de bulunan bir hakem kursuna başvurarak bu alandaki ilk adımını attı. 2004 senesinde aktif olarak profesyonel hakemlik karikonumine işe koyulyan Uğurlu, Hakemliğe işe koyuldıktan 13 yıl devamında ilk kez 2015 sezonunda “Mersin İdman Yurdu – Kayserispor” maçıyla bir Süper Lig müsabakasını yönetti.

Yaşar Kemal Uğurlu 2012 güninde bir bankada müdür yardımcısı olan Özlem Uğurlu ile evlendi. Yaşar Kemal Uğurlu’nun bu evliliğinden Deren adında bir kızı vardır.

Aynı zamanda sigortacılık mesleğini yapan, Ankara bölgesi hakemi Yaşar Kemal Uğurlu baba tarafından aslen Konyalı’dır.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Antep'te puanlar paylaşıldı, lider değişti!Antep’te puanlar paylaşıldı, lider değişti!
Fenerbahçe taraftarından Yunan medyasına tokat!Fenerbahçe taraftarından Yunan medyasına tokat!
Icardi transferine otursalar kitap yazılır!Icardi transferine otursalar kitap yazılır!

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.