Galatasaray Gaziantep FK maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu kimdir? Hakem Yaşar Kemal Uğurlu hangi takımlı, kaç yaşında? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Galatasaray Gaziantep FK macinin hakemi Yasar Kemal Ugurlu kimdir Hakem
2 yıl önce
2 yıl önce

Galatasaray Gaziantep FK maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu kimdir? Hakem Yaşar Kemal Uğurlu hangi takımlı, kaç yaşında?

Galatasaray Gaziantep maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu 5 Eylül 2022 Pazartesi gününün en çok araştırılan isimleri arasında konum alıyor. Spor Toto Süper Lig’in 5’inci 7 günsında oynanacak heyecan dolu karşılaşma için geri szamanım sürüyor. Peki, Galatasaray Gaziantep maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, hangi takımlı? Hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun biyografisi ve karikonumine ilişkin ayrıntılar havadisimizde…

GALATASARAY GAZİANTEP MAÇININ HAKEMİ YAŞAR KEMAL UĞURLU KİMDİR?

Yaşar Kemal Uğurlu, 1981 zamaninde Ankara’da doğdu.

Yaşar Kemal Uğurlu, genç yaşlarda Ankaragücü takımının çeşitli kategorilerinde futbol oynadı. Eğitim hayatını Ankara’da tamamlayarak Gazi Üniversitesi iktisat bölümünden mezun oldu. İsmini 2 ayrı dedesinin isminden alan ve Uğurlu’nun Milli eskrimci bir kız kardeşi var. Babası Bzamanındırlık Bakanlığında Sosyal İşler Müdürlüğü görevinden emekli oldu.

Ekrandan izlediği bir maç devamındası hakemin en yeniuçlarını beğenmemesi üzerine hakem olmaya en yeniuç verdi. 2002 zamaninde Düzce’de bulunan bir hakem kursuna başvurarak bu alandaki ilk adımını attı. 2004 senesinde aktif olarak profesyonel hakemlik karikonumine işe koyulyan Uğurlu, Hakemliğe işe koyuldıktan 13 yıl devamında ilk kez 2015 sezonunda “Mersin İdman Yurdu – Kayserispor” maçıyla bir Süper Lig müsabakasını yönetti.

YAŞAR KEMAL UĞURLU NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Yaşar Kemal Uğurlu, Ankaralı ve 41 yaşındadır.

Yaşar Kemal Uğurlu 2012 zamaninde bir bankada müdür yardımcısı olan Özlem Uğurlu ile evlendi. Yaşar Kemal Uğurlu’nun bu evliliğinden Deren adında bir kızı vardır.

Aynı zamanda sigortacılık mesleğini yapan, Ankara bölgesi hakemi Yaşar Kemal Uğurlu baba tarafından aslen Konyalı’dır.

YAŞAR KEMAL UĞURLU HANGİ TAKIMLI?

Yaşar Kemal Uğurlu’nun hangi takımlı olduğu net olarak bilinmese de sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Uğurlu’nun Fenerbahçeli olduğu ifade ediliyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Aydınus'tan hakemler için olay iddia! "5. hafta itibarıyla..."Aydınus’tan hakemler için olay iddia! “5. 7 gün itibarıyla…”
Fenerbahçe'de Cristiano Ronaldo çılgınlığı! Milyonlar izledi...Fenerbahçe’de Cristiano Ronaldo çılgınlığı! Milyonlar izledi…
İşte o takım! Ali Şen başkan, Fatih Terim teknik direktör... İşte o takım! Ali Şen başkan, Fatih Terim teknik direktör…

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.