'Fenerbahçe'yi istemiyorum' demişti! İşte transferde Jesus'u çılgına çeviren isim - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
039Fenerbahce039yi istemiyorum039 demisti Iste transferde Jesus039u cilgina ceviren isim
2 yıl önce
2 yıl önce

'Fenerbahçe'yi istemiyorum' demişti! İşte transferde Jesus'u çılgına çeviren isim

Süper Lig’de transfer sezonunun en yenia ererken, birçok kulüp kadrosuna uyguladığı takviyelerle şampiyonluk için hamlelerini yapmış durumda. Ocak zamanına görecek şekilde yeni isimleri kadrosuna katamayacak olan Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de 83 gün süren transfer tescil sezonunu Joao Pedro, Luan Peres, Lincoln, Willian Arao, Emre Mor, Joshua King, Bruma, Tiago Çukur, Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski, İrfan Can Eğribayat ve Michy Batshuayi isimleriyle tamamladı.

Yaptığı transferler görecek şekilde görüşme sağladığı isimlerle de gündeme gelen Sarı-Lacivertliler’in ocak zamanı hamleleri de şimdiden gündem olmuş durumda. Sarı lacivertlilerin, özellikle transferin en yeni günlerinde bazı oyuncularla el sıkışma noktasına geldiği yine de kulüp bazında anlaşma sağlanamadığı ortaya oldu.

OCAKTA GELECEK!

Bu noktada Kanarya’nın, kadrosuna katmak istediği yine de hedefe ulaşamadığı bir isim de ortaya oldu. Alınan bilyie göre Jorge Jesus’un talimatlarıyla transferlerini tamamlayan Sarı-Lacivertli kurmaylar, o yıldız için ara transferde döneminde tekrar devreye girecek.

MBUKU OPERASYONU

01gcgzbp0v7naxxswctn

Sarı-Lacivertliler’in, transfer döneminde Reims’de forma giyen hücum oyuncusu Nathanael Mbuku’yu kadrosuna katmak istediği ve Jesus’un 20 yaşındaki oyuncu için ‘bitirin’ talımzamanı verildiği öğrenilirken, Sarı lacivertlilerin, gneç kanat oyuncusu için Fransız ekibiyle el sıkıştığı kaydedilmişti.

F.BAHÇE’Yİ İSTEMEDİ!

kapak_092953

Fransız basınında çıkan havadislere göre; İki kulübün 4 milyon euro bonservis ücretinde anlaştığını belirtmişti. Ancak Mbuku’nun Fenerbahçe’ye gitmek istemediği aktarılmıştı.

JESUS’TAN TALİMAT

62ec1fee66a97c3aeebccfaf

Jorge Jesus’un çok istediği, ve bu tavrı sebebiyle çılgına dönen tecrübeli teknik adamın bu ısrarı zaman en yenirası yönetimin Fransız oyuncu için devre arasında yeniden girişimlerin olacağı öğrenilirken, yaz transfer döneminde ikna edilemeyen Mbuku ile ocak zamanında yeniden masaya oturulacağı iddia edildi. Yönetimin, bu transfer için hepsini kapsayan şartları zorlama en yeniuçı topladığı ifade edildi.

FORMA ŞANSI BULAMADI!

fenerbahce_icin_nathanael_ab3ae_800

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan Mbuku, takımında bu sezon hiç süre şansı bulamadı.. Mbuku, geçen sezon ise 33 maçta forma giydi. Genç oyuncu 33 karşılaşmada 2 gol attı. Ayrıca 2 de asist uyguladı. 1.70 boyundaki sol kanat, Fransa U21 takımında da boy gösterdi. Mbuku, Fransa U21’de 2 gol ve 1 asistle oynadı. Reims’de forma şansı azalan Mbuku’nun, kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılında en yenia erecek. (Sabah)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ülke sıralaması değişti! Batshuayi sayesinde...Ülke sıralaması değişti! Batshuayi sayesinde…
Galatasaray'dan ayrılan Emre Akbaba'nın yeni maaşı hayrete düşürdü!Galatasaray’dan ayrılan Emre Akbaba’nın yeni maaşı hayrete düşürdü!
Son transfer bombası: Cristiano Ronaldo!Son transfer bombası: Cristiano Ronaldo!

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.