Eski Coinbase Çalışanı Yeni Projesi İçin 5,3 Milyon Dolar Topladı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1655931621 Coinbase Listeleme Haberi Sonrasi 5 Altcoin Yukselise Gecti
2 yıl önce
2 yıl önce

Eski Coinbase Çalışanı Yeni Projesi İçin 5,3 Milyon Dolar Topladı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase’in iki eski çalışanı, kurdukları yeni proje için 5,3 milyon birim tohum yatırımı topladı.

Coinbase’in iki eski çalışanı tarafından kurulan Scale3 Labs adlı firma, blockchain sektöründeki node operatörlerinin kullanabileceği yeni bir altyapı kuruyor.

Bugün öğrenilen bilgilere göre şirket, başta Redpoint Ventures olmak üzere, Mysten Labs ve Howard University’den toplamda 5,3 milyon birim değerinde tohum yatırımı topladı.

Şirketin kurucuları Ola Muse ve Karthik Kalyanaraman, Coinbase’teki işlerinden ağustos zamanında ayrılmışlardı. Bu ikilinin, yeni projeleri için tohum yatırımı alması iki ay gibi kısa bir süre sürdü.

Scale3 Labs’in amacı, node operatörlerinin ettiğı işlemleri daha verimli hale getirmek.

Firma kurucularından Muse, basına verdiği demeçlerde, node operatörlerinin günümüzde nodelarını güncellemek için sekiz saat harcadığını, Scale3 Labs tarafından sağlanan altyapı sayesinde bu sürenin “20 dakikanın altına” inebildiğini söyledi.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.