Elon Musk DOGE, FLOKI Değil! Bu Coini Uçurdu! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Elon Musk DOGE FLOKI Degil Bu Coini Ucurdu
10 ay önce
10 ay önce

Elon Musk DOGE, FLOKI Değil! Bu Coini Uçurdu!

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, attığı yeni bir gönderi ile kripto para piyasasında gündeme geldi. İşte detaylar…

Elon Musk tweet’i bu coin’i sıçrattı

Elon Musk’ın; bir kedi ve esrarengiz “PSYOP” terimini içeren tweet’i istemeden de olsa memecoin piyasasında bir dalgalanmzamanı tetikledi. CoinMarketCap’e göre, iki gün içinde meme coin PSYOP yüzde 150’nin üzerinde bir artış gösterdi ve şu anda yaklaşık 0,00002106 birimdan işlem görüyor. PSYOP’un arka planını ve en yeni dalgalanmasına yol açan olayları inceleyelim.

Tartışmalarla çevrili bir memecoin olan PSYOP, Twitter’da influencer olan ve Ben.Eth olarak bilinen önde gelen bir NFT koleksiyoncusu tarafından yaratıldı. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi 12 Mzamanıs’ta Ben. Eth, PSYOP adlı bir memecoin tanıtmaya en yeniuç verdi. Ben.eth, ön sat satı start vertmak için topluluk üyelerini ENS alan adı cüzdanı “ben.eth “ye ETH göndererek coin’i satın almaya çağırdı. 17 Mzamanıs’ta cüzdan, neredeyse 7 milyon birima eşdeğer olan 3.803 ETH gibi önemli bir miktar etti.

Ancak PSYOP, ben.eth’nin Uniswap’ta likidite oluşturmada zorluklarla karşılaşması sebebiyle ilk mücadelelerle karşılaştı. Bu durum, topluluk üyelerinin suçlamalarına yol açarak coin’i bir dolandırıcılık olarak etiketledi. Bu da, piyasaya sürüldükten devamındaki bir 7 gün içinde değerinin yüzde 99’un üzerinde düşmesine neden oldu.

Coin, yüzde 150 yükseldi

Şaşırtıcı bir şekilde, bir ay devamında Elon Musk 25 Haziran’da Twitter’da PSYOP’tan bahsederek ilgiyi yeniden alevlendirdi. Bu, ben.eth’ye projeyi çevreleyen şüpheciliği gidermek için bir fırsat sağladı. PSYOP, 48 saat içinde 26 kattan fazla değer kazanmasına rağmen, önceki hepsi zamanların en en çok seviyesinin yüzde 99’undan fazla altında kalmaya devam ediyor. Genellikle “Dogecoin Kralı” olarak anılan Elon Musk, en yeni zamanlarda çeşitli memecoin projeleri üzerinde etkili oldu. Musk, 18 Haziran’da BOB’u bir aldatmaca olmakla suçladı ve ardından ilgili Twitter hesabını kilitlekonumek birkaç saat içinde BOB fiyatında önemli bir düşüşe neden oldu.

1687770006 216 Elon Musk DOGE FLOKI Degil Bu Coini Ucurdu

Elon Musk’ın Twitter’da meme coin PSYOP’tan bahsetmesi, değerinde yaklaşık %100’lük kayda değer bir artışa neden oldu. Bununla birlikte, PSYOP’un ilk lansmanından bu yana önemli zararlar yaşadığını ve hala önceki zirvesinin önemli ölçüde altında olduğunu belirtmek çok önemlidir. Musk’ın meme coin projelerine katılımı dikkat çekmeye ve piyasa eğilimlerini etkilemeye devam ediyor. Bu sırada, yatırımcılar ve meraklılar kripto para birimlerinin değişken dünyasında bir devamındaki hamlelerine dikkat etmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Elon Musk DOGE, FLOKI Değil! Bu Coini Uçurdu!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.