Dubai’de Bu Ayın Sonunda Kripto Paralar Konuşulacak - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Dubaili Sirket Bitcoin ve Ether Karsiliginda Gayrimenkul Satisina Basladi
2 yıl önce
2 yıl önce

Dubai’de Bu Ayın Sonunda Kripto Paralar Konuşulacak

Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya bölgelerinin en büyük finans merkezlerinden Dubai Uluslararası Finans Merkezi, bu günin en yeniunda kripto paraların da meseleşulacağı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

28-29 Haziran günlerinde düzenlenecek etkinlik, finansal teknolojiler alanında çalışan birçok paydaşı bir araya getirecek. Etkinliğe girişimcilerin yanı sıra yatırım firmaları, bankalar, politikacılar ve hizmet sağlgünicıları da katılacak.

Dubai Uluslararası Finans Merkezi’nin düzenlediği etkinlikte Web 3.0, metaverse, NFT, kripto para, blockchain, ödeme teknolojileri, gömülü finans, açık bankacılık gibi mesele başlıkları ele alınacak.

Etkinlik boyunca farklı disiplinlerden gelen isimlerin meseleşmalarına ve panellere, finansal ürünlerin kullanım alanlarıyla ilgili sunumlara ve ürün tanıtımlarına konum verilecek.

Toplamda 40’tan fazla meseleşmacının katılacağı etkinlikte Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Bank of America’nın Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinden sorumlu başkanı Arshad Ghafur, Standard Chartered’ın dijital varlık birimini yöneten Rene Michau, Commercial Bank of Dubai’nin CEO’su Dr. Bernd Van Linder, Ripple’ın Orta Doğu ve Kuzey Afrika ile Güney Asya bölgelerinden sorumlu ismi Navin Gupta da konum alacak.

Etkinliğe sponsor olan ve katkıda bulunan isimler arasında Amazon Payment Services, Binance, Tamara, Yap, Baraka, Midchains, Yoshi Markets bulunuyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.