Dragonfly Capital’ın Yeni Kripto Para Fonu 650 Milyon Dolar Topladı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Dragonfly Capitalin Yeni Kripto Para Fonu 650 Milyon Dolar Topladi
2 yıl önce
2 yıl önce

Dragonfly Capital’ın Yeni Kripto Para Fonu 650 Milyon Dolar Topladı

Kripto para sektörüne yatırım yapan Dragonfly Capital, kurduğu üçüncü fon için yatırımcılardan 650 milyon dolar değerinde sermaye topladı. 

2018 yılında kurulan Dragonfly Capital, Dragonfly Ventures III adlı yeni bir fon kurarak yönetimi altındaki varlıkların toplam değerini yaklaşık 3 milyar dolara çıkardı.

650 milyon dolarlık bu yeni fonun hedefi, “yeni dijital ekonomiler” geliştiren blockchain ve kripto para şirketlerine yatırım yapmak olacak. Fonun ortakları arasında Tiger Global, KKR, Sequoia China ile birkaç farklı isim daha yer alıyor.

Dragonfly Capital, şu ana dek yatırım yaptığı şirketlere genelde erken aşamalarda yatırım yapmıştı. Şirketin portföyünde Avalanche, Near Protocol, MakerDAO, Matter Labs gibi isimler bulunuyor.

Şirket yöneticilerinden Tom Schmidt’in açıklamasına göre bu üçüncü fon, kuruluş aşamasını geçmiş ve daha ileri aşamalara geçmiş şirketlere de yatırım yapacak.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım