Dapper Labs, Flow Blockchain’ini Kullanan Geliştiricilere Vereceği 725 Milyon Dolarlık Fonu Tanıttı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Dapper Labs Flow Blockchainini Kullanan Gelistiricilere Verecegi 725 Milyon Dolarlik
2 yıl önce
2 yıl önce

Dapper Labs, Flow Blockchain’ini Kullanan Geliştiricilere Vereceği 725 Milyon Dolarlık Fonu Tanıttı

Flow ağının geliştiricisi Dapper Labs, popüler Non-fungible token (NFT) koleksiyonu NBA Top Shot ile tanınan Flow blockchain’ine daha fazla proje çekmek amacıyla 725 milyon dolarlık fon başlattığını duyurdu.

Geliştiricilere dağıtılmak için hazırlanan fonun yatırımcıları arasında; Andreessen Horowitz (a16z), Coatue, Union Square Ventures, Greenfield One, Liberty City Ventures ve CoinFund yer alıyor. Ayrıca fonun halihazırla gelişmekte olan projelere Flow token’i olarak verileceği açıklandı.

Şimdiye kadarki en büyük ekosistem fonu desteği olduğu belirtilen fonun; oyun, altyapı, merkeziyetsiz finans (DeFi) ürünleri geliştiricilerine verileceği belirtildi.

Dapper Labs’ın kurucu ortağı Mik Naayem konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

Geçtiğimiz aylar inanılmazdı. Fonun mevcut Flow ekosistemi için oldukça destek sağlayacağını ve  büyümesine yardımcı olacağını düşünüyoruz.

dedi.

Flow blockchain’i NFT koleksiyonu haricinde düşük işlem ücretleri ve hızlı transferleri ile biliniyor. Son aylarda işlem hareketlerinde artış görülen Flow’un, Flowscan’e göre 2021 yılının eylül ayında gerçekleşen 3.9 milyon işlem hacmine oranla geçtiğimiz ay 3’e katlandı ve 11.8 milyonun üzerine çıktı. Ayrıca işlem yapan kullanıcı sayısı da nisan ayı içerisinde en yüksek seviyesine ulaştı.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.