Chantelle Cameron, Jessica McCaskill ile Rekabete Hazır! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1 yıl önce
1 yıl önce

Chantelle Cameron, Jessica McCaskill ile Rekabete Hazır!

Britanyalı Chantelle Cameron, bu Cumartesi Abu Dabi’de tartışmasız hafif orta siklet şampiyonu olma yolunda Jessica McCaskill’i “durdurma” sözü verdi.

31 yaşındaki Cameron, WBC ve IBF kemerlerini elinde tutuyor ve boştaki WBO, WBA ve IBO unvanlarını koleksiyonuna ekleme şansına sahip. Etihad Arena’da oynanan karşılaşmadan önce ‘El Capo’ 16 maçta yenilmedi.

Cameron, “Çenene konduğumda yüzün düşecek” dedi. “Konuşmak ucuz. betmavera giriş götür ve kapat.”

Tartışmasız orta siklet şampiyonu McCaskill, kadınlar boksunun tarihi bir gecesinde Cameron ile karşılaşmak için bir lig bırakacak. 38 yaşındaki Amerikalı, 2017’de İrlandalı Katie Taylor’a oybirliğiyle kaybettiğinden bu yana son yedi maçını kazandı ve 12 galibiyet ve iki mağlubiyet rekoru kırdı.

Daha bu Cumartesi, Zelfa Barrett ve Shavkatdzhon Rakhimov, boş IBF süper tüy sıklet şampiyonluğu için savaşacaklar. Zorunlu rakip olan 28 yaşındaki Rakhimov, aslında Joe Cordino ile karşılaşacaktı, ancak Galli geri çekilmek zorunda kaldı ve el ameliyatından sonra IBF kemerinden çıkarıldı.

29 yaşındaki İngiliz Milletler Topluluğu ve Avrupa süper tüy siklet şampiyonu Barrett, ilk şampiyonluk maçına beş hafta önceden bir davetiye aldıktan sonra katılmayı kabul etti ve Britanyalı, kariyerinin en büyük galibiyetini elde edeceğinden emin. . 28 galibiyet ve bir mağlubiyet rekoru kıran Barrett, “Dünya şampiyonu olacağıma inanıyorum.

“Bu, hayatım boyunca beklediğim an. Ben iyiyim ve hazırım.”

Ana etkinlikte, Dmitry Bivol, WBA hafif ağır sıklet unvanını Gilbert Ramirez’e karşı tehlikeye attı.

31 yaşındaki Rus Bivol, 20 maçta 11 nakavtla yenilmedi ve Mayıs ayında unvanını Saul ‘Canelo’ Alvarez’e karşı başarıyla savundu. Ramirez ayrıca 44 galibiyetin 30’unda nakavtla yenilmedi ve 31 yaşındaki Meksikalı, iki kiloda dünya şampiyonu olmayı hedefliyor.

Yas Adası’ndaki Cafe del Mar’da havuz başında düzenlenen Cuma günkü tartımlar, tüm savaşçıların tartılmasıyla sorunsuz geçti. Cameron ve McCaskill, 140 libre hafif ağır siklet sınırının hemen altındaydı, Barrett ve Rakhimov ise teraziyi 129.9 libre verdi.

Kaynak: betmavera

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.