Cardano Kurucusundan Vasil’i Eleştirene “Vazelin” Cevabı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Cardano Kurucusundan Vasili Elestirene Vazelin Cevabi
2 yıl önce
2 yıl önce

Cardano Kurucusundan Vasil’i Eleştirene “Vazelin” Cevabı

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinen yeni, yaklaşmakta olan Vasil güncellemesini eleştiren bir YouTube kişisisına yanıt verdi.

Charles Hoskinen yeni, Vasil güncellemesini eleştiren bir kişisiya verdiği yanıtta, “İnsanlar bazen öylesine büyük sanrılar görüyor ki adeta vasil’in Vazelin olduğu bir paralel evrende yaşıyorlar. Bu evrende yaşayanlara kısaca Vazelin Kafa diyoruz.” dedi.

Hoskinen yeni’un bu konuşması, onun canlı ygünin sırasında kullandığı ifadeleri eleştiren bir kişisiya yanıt olarak geldi. Bu kişisi Charles’ı insanlara “yalan söylemekle” suçlgünip, Vasil güncellemesinin ardünde altı aydır bir çalışma yapılmadığını ve bu hard fork’un “çok büyük buglar” barındırdığını öne sürdü.

Aynı kişisi buna ek Vasil güncellemesinin Cardano ekosistemine “hiçbir değişiklik getirmeyeceğini” ve güncellemenin Ekim 2022’ye ertelenmek zorunda kalacağını iddia etti.

Cardano topluluğu, Vasil güncellemesinin birkaç gün içerisinde uygulamaya koymgüni planlıyor. Bu güncellemeyle birlikte Cardano’nun daha ölçeklenebilir ve daha düşük maliyetli bir ağ haline gelmesi hedefleniyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.