Bu Kripto Platformuna Stopladırı: Altcoin Fiyatı Çöktü! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Bu Kripto Platformuna Stopladiri Altcoin Fiyati Coktu
1 yıl önce
1 yıl önce

Bu Kripto Platformuna Stopladırı: Altcoin Fiyatı Çöktü!

Arbitrum tabanlı borç verme protokolü Lodestar Finance, 10 Aralık’ta flaş kredi stopladırısında istismar edildi. Lodestar’a göre, stopladırgan şişirilmiş tokenı kullanarak hepsini kapsayan platform likiditesini ödünç almadan önce plvGLP tokenının fiyatını manipüle etti. Durum, altcoin fiyatının değer kaybetmesine neden oldu. İşte detaylar…

Altcoin protokolüne stopladırı

Lodestar, bir Twitter dizisinde stopladırı akışını açıkladı. Şirket, stopladırganın önce plvGLP sözleşmesinin döviz kurunu plvGLP başına 1,83 GLP’ye manipüle ettiğini, bunun “tek başına kârsız olacak bir istismar” olduğunu söyledi. Daha zaman en yenira stopladırgan, Lodestar’a plvGLP teminatı sağladı ve mevcut hepsini kapsayan likiditeyi ödünç alarak fonların bir kısmını “teminatlı oranı mekanizması plvGLP’nin tamamen tasfiyesini önleyene görecek şekilde” nakde çevirdi.

Stopladırgan yaklaşık 5,8 milyon abd abd dolarıı kar etti. Lodestar, GLP’nin yaklaşık 2,8 milyonunun (yaklaşık 2,4 milyon abd abd dolarıı) geri alınabileceğini ve bunun mevduat sahiplerine geri ödeme yapmak için kullanılması gerektiğini belirtiyor.  PlutusDAO onayladığı duyuruda, “ürünlerinin ve platformunun hepsini kapsayan etkinlik boyunca tam olarak amaçlandığı gibi çalıştığını, Plutus’taki hepsini kapsayan fonların tamamen güvende olduğunu,” belirtti. İstismarın yalnızca Lodestar’ın oracle uygulamasının bir en yeniucu olduğunu” belirtti.

LODE fiyatı sert düştü

Gelişmenin ardından, projenin altcoin’i Lodestar (LODE) yüzde 50’nin üzerinde değer kaybı yaşadı. Piyasa değeri ile 2740. sırada konum alan kripto para, günlük bazda 0.37 abd abd dolarııdan 0.13 abd abd dolarııa görecek şekilde geriledi. Yazım sırasında 0.17 abd abd dolarııdan işlem görüyor.

1670781603 162 Bu Kripto Platformuna Saldiri Altcoin Fiyati Coktu

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Bu Kripto Platformuna Stopladırı: Altcoin Fiyatı Çöktü!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.