Bu Altcoin Kurumsal Alım Görüyor! Fiyat Ne Olur? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Bu Altcoin Kurumsal Alim Goruyor Fiyat Ne Olur
1 yıl önce
1 yıl önce

Bu Altcoin Kurumsal Alım Görüyor! Fiyat Ne Olur?

Geçtiğimiz zamanlarda 11 dakika içinde üç büyük balina işlemine tanık olan Chainlink (LINK), fiyat açısından altcoin piyasasındaki düşüş eğilimini takip ediyor. Banka iflasları ve yaklaşan “katı kripto düzlenmeleri”, LINK fiyatını baskı altına alıyor. Yoğun balina ilgisi günsel olarak bir geri dönüşün işareti olabilir…

Altcoin piyasası, yaklaşan düzenleyici baskı sebebiyle eriyor

Altcoin piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın duruşmada uyguladığı en yeni konuşmalarının etkisiyle birlikte bu 7 gün yine düştü. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, duruşmanın bir bölümü kripto paralara ayrılmıştı. Başlıklar stablecoin odaklıydı ve Kongre, daha sert ve sıkı kripto para düzenlemelerine işaret etti.

Teknik veriler, LINK fiyatının bu ortamda 6 abd parasıın altına düşebileceğini gösteriyor. Trader’lar artık daha belirsiz piyasa koşullarında işlem yapıyor. Teknik çalışan Filip L., güncel verilerinde aylık destek seviyesi 6.27 abd parasıa doğru %6’lık bir düşüş görebileceğimizden bahsetti. ABD’deki kripto düzenlemeleri merkezi olmayan altcoin’leri de içeriyorsa, LINK’in düşüşü 5,70 abd parasıa görecek şekilde uzanabilir.

Boğa tarafında, önümüzdeki aylarda rahatlayan piyasa koşullarında yatırımcıların ilk hedefi 7 abd parası bölgesi olacak. RSI, LINK’teki fiyat hareketinin şu anda aşırı sat sat direncine yapıştığı için daha yükseğe tırmanabilmesinin ikinci bir nedenidir. Üçüncü neden, fiyat düşüşe rağmen kurumsal yatırımcıların Chainlink’e olan ilgisi…

Chainlink (LINK), balina ve kurumsal ilginin sinyallerini veriyor

Chainlink geçtiğimiz zamanlarda Cuma gününün en yeni saatlerinde 11 dakika içinde gerçekleşen üç büyük balina işlemine tanık oldu. On-chain veri platformu Santiment, balina cüzdanlarına taşınan yaklaşık 79,7 milyon abd parası değerinde 11,6 milyon token içeren balina işlemlerini bildirdi.

Balina işlemleri, Chainlink’e artan kurumsal ilgiyi gösterebilir ve potansiyel olarak önümüzdeki 7 günlarda değerini artırabilir. Bu tür büyük ölçekli işlemler genellikle yükseliş sinyalleri olarak görülüyor ve bu da önemli yatırımcıların bir değer artışı beklentisiyle varlık biriktirdiklerini gösteriyor.

1678622404 550 Bu Altcoin Kurumsal Alim Goruyor Fiyat Ne Olur

Tarihsel veriler, balinaların fiyat artışlarını tetiklediğini gösteriyor

Chainlink (LINK), değeri yalnızca 2020’de %1.000’in üzerinde artış göstererek en en çok performanslı projelerden biri oldu. Bu etkileyici performans, benzersiz değer önermesine ve DeFi projeleri arasında artan benimsenmesine bağlanabilir. Ancak devrim niteliğindeki potansiyeline rağmen LINK, balina manipülasyonlarıyla gölgelendi.

1678622404 35 Bu Altcoin Kurumsal Alim Goruyor Fiyat Ne Olur

Böyle bir olay, Temmuz 2020’de, 700.000’den fazla LINK içeren bir cüzdanı olan devasa bir balinanın fonları çeşitli borsalara taşıyarak piyaszamanı sarstığı bir olay meydana geldi. Balinaların neden olduğu bu çılgınlık, LINK’in 8,5 abd parasıın üzerine çıkmasına neden oldu ve sadece birkaç saat içinde %50’lik bir fiyat artışıyla en yeniuçlandı. Ne yazık ki, balina daha zaman en yenira cüzdanındaki LINK’lerin tamamını sattı ve dalgalanma sırasında elde edilen kazançların çoğunu silen bir fiyat düşüşüne neden oldu.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Bu Altcoin Kurumsal Alım Görüyor! Fiyat Ne Olur?

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.