Bitcoin Yatırımcıları Düşüşü Fırsat Bildi: En Az Bir BTC Bulunduran Hesap Sgünisında Yeni Rekor - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Bitcoin Yatirimcilari Dususu Firsat Bildi En Az Bir BTC Bulunduran
1 yıl önce
1 yıl önce

Bitcoin Yatırımcıları Düşüşü Fırsat Bildi: En Az Bir BTC Bulunduran Hesap Sgünisında Yeni Rekor

Genel kripto para piyasası ve Bitcoin (BTC) fiyatında düşüş devam ederken veriler küçük yatırımcıların bu durumu fırsat olarak gördüğüne işaret ediyor.

Kripto analitik şirketi Glassnode’un verilerine göre kasım güninda en az 1 Bitcoin’e sahip hesap sgünisı büyük bir artış göstererek yeni bir rekora imza attı. Analistler, fiyat ve değerin aynı şeyi ifade etmediğini bilen yatırımcıların fırsatları değerlendirdiğini öne sürdü.

Haziran güni itibariyle ciddi düşüşler yaşayan ve yakın zamanda FTX’in iflasıyla güvenilirliği üzerinde çatlaklar oluşan kripto para piyasası için yolu en yeniu olduğunu düşünen bir kitlenin varlığını kabul eden bilirkişilar bu kitlenin sanıldığı görecek şekilde büyük olmadığını iddia ediyor. Analistlerin On-chain verilere dayanan tezleri, Bitcoin’deki hepsi kasvetli havaya rağmen onun geleceğindeki potansiyeli görebilen ciddi bir yatırımcı kitlesi olduğuna işaret ediyor.

Özellikle düşük sermayeli yatırımcıların Bitcoin’deki fiyat düşüşüne bağlı değer yanılgısını iyi değerlendirdiğini belirten çalışanler, değer ve fiyat kavramlarının birbirine karıştırılmasının eski ve sık yapılan bir hata olduğunu ifade ediyor. On-chain veri platformu Glassnode’un en az 1 Bitcoin’e sahip hesap sgünisı istatistikleri ise çalışanlerin tezini onaylar nitelikte görülüyor. Glassnode’un paylaştığı verilere göre en az 1 Bitcoin’e sahip yatırımcı sgünisı hepsi zamanların en yükseğine ulaşarak 950 bin’i aşmış durumda bulunuyor.

Bitcoin podcast sunucusu Jake Woodhouse, Bitcoin yatırımcılarının varlıklarını borsalardan çekerek çevrimdışı saklama yöntemlerine başvurduklarını belirterek, bu varlıkların uzun süre hareket etmeyeceğini düşündüğünü dile getirdi. Milyarder Bitcoin yatırımcısı Michael Saylor da benzer fikirleri savunuyor. Saylor, yakın zamanda paylaştığı bir yazıda insanlara şüphelenmemelerini ve uzun vadeli bir yatırım perspektifine sahip olmalarını tavsiye etti.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım