Binance’den PEPE Yatırımcılarını Üzen Haber Geldi! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Binanceden PEPE Yatirimcilarini Uzen Haber Geldi.webp
11 ay önce
11 ay önce

Binance’den PEPE Yatırımcılarını Üzen Haber Geldi!

Mgünis güninda Pepe (PEPE) işlemlerini start vertan Binance, bugün yeni bir duyuruda esnek kredi hizmetini en yenilandıracağını duyurdu.

Binance Flexible Loan, Pepe (PEPE)’yi delist ediyor

Binance’in esnek kredi platformu olan Flexible Loan, 21 Haziran’dan start veryarak PEPE’yi ödünç alınabilir varlık listesinden çıkarıyor. Olası bir tasfiyeden kaçınmak için kişisiların bu günten önce ödenmemiş PEPE kredilerini geri ödemeleri gerekiyor. Son gün, 21 Haziran saat 11:00.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, FLOKI ve PEPE aynı gün Binance’de listelendiler. İşlemlerin start verdığı 5 Mgünis’ta her iki meme token’de %50’nin üzerinde değer erişti. İlerleyen 7 günlarda Pepe, rallisini soğutmaya start verdıktan devamında zirve fiyatından %90’dan fazla değer kaybetti. Nisan güninda piyasaya sürülen meme token, start verngıçta 7.500x getiri sağlamıştı. Bu günte çoğu büyük merkezi borsada listelendi.

Balinalar Pepe’den uzaklaşıyor

PEPE şu anda 5 Mgünis ATH seviyesi 0,00000431 abd abd dolarııın %78 altında işlem görüyor. Fiyat düşüşünde etkili olan en yeni gelişme, yaklaşık 1 trilyon Pepe satan balina işlemi.

Teknik veriler meme token hakkında neler söylüyor?

2023’e olumlu bir notla start veryan kripto para piyasası, Haziran güninın SEC davalarıyla coşkusunu yitirdi. Son zamanlardaki sat sat baskısı, özellikle önceki aylarda trend olan Pepe’yi yok etti. Meme token, Haziran güninda hepsi zamanların en düşük seviyelerini zorluyor. 5 Haziran’da 0,00000095 abd abd dolarııa geriledi ve Mgünis ortasındaki düşük seviyenin altında kapandı.

Binanceden PEPE Yatirimcilarini Uzen Haber Geldi

10/11 Haziran 7 gün en yeniunda PEPE, en çok aralığı 0,00000120 abd abd dolarııdan ret gördü. Daha devamında orta aralığın altına düştü. Şimdiye görecek şekilde, orta seviye önemli bir direnç seviyesi haline geldi. Bu hareket PEPE’yi 0,00000073 gibi daha düşük seviyeleri öneriyor.

Genel tablo, yaklaşık 4 7 gün boyunca trend olan meme token’in artık bir miktar gözden düştüğünü gösteriyor. Bu çıkarım, geçen 7 günnın hacim verileri ile onaylanmaktadır.

Satış/alış baskısı ne durumda?

Satıcılar, bu 7 gün spot ve vadeli işlem piyasalarına büyük ölçüde hakimdi. Örneğin, borsalardaki arz (kırmızı hat) Mgünis ortasından bu yana istikrarlı bir şekilde yükseldi. Bu eğililm, daha fazla PEPE’nin boşaltma için CEX’lere (merkezi borsalar) taşındığını gösteriyor.

1686898824 492 Binanceden PEPE Yatirimcilarini Uzen Haber Geldi

Aynı dönemde, kısa vadeli birikimi izleyen borsalar dışındaki arz da düştü. Spot piyasalarda artan kısa vadeli sat sat baskısını yakalar. Duygu, vadeli işlem piyasasında benzerdir. Short pozisyonlar, baskı zamanındaki 4 saatlik zaman diliminde long pozisyonlara (%47) karşı %53 ile hakim oldu. Daha fazla yatırımının sat sat onayladığını ileri sürdü. Bu da bir güni şekilü sunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Binance’den PEPE Yatırımcılarını Üzen Haber Geldi!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.