Binance’deki Bu 5 Altcoin İçin ‘Patlzamanicı Hamle’ Bekleniyor! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Binancedeki Bu 5 Altcoin Icin ‘Patlayici Hamle Bekleniyor
1 yıl önce
1 yıl önce

Binance’deki Bu 5 Altcoin İçin ‘Patlzamanicı Hamle’ Bekleniyor!

Önde gelen kripto para danışmanıleri, yakın zamanda bu 5 altcoin için patlzamanicı hamleler bekliyor! Uzmanlara göre bu altcoinler yakın zamanda büyük yükselişler yaşayabilir! İşte detaylar…

Bu 5 altcoin yakın zamanda büyük hamleler yapabilir!

Stacks (STX)

Stacks, geçtiğimiz zamanlardan bu yana gösterdiği performansla diğer altcoinleri geride bırakıyor. STX fiyatı güçlü bir şekilde toparlandı ve sadece 24 saat içinde yüzde 10 değerlendi. STX başına 0,843249 abd parası olan mevcut fiyat, bu kripto para birimine olan ilginin yenilendiğini gösteriyor. Geçen 7 gün STX, diğer büyük altcoinlere liderlik etmek için yüzde 9’luk bir koşuyu sürdürerek dayanıklılığını kanıtladı. Uzmanlar, STX’in ani yükselişini yakın zamanlı bir yükselişe yorumluyorlar. Ancak bu ivmenin devam edip etmeyeceği henüz belli değil.

Binancedeki Bu 5 Altcoin Icin ‘Patlayici Hamle Bekleniyor

STX’in mevcut algısı genel olarak olumlu ve yatırımcılar arasında yükseliş eğilimi hakim. LunarCrush tarafından yakın zamanda yapılan bir değerlendirmeye göre, 2 Nisan ile veriin edildiğı zaman arasında yükselş hissiyatında yüzde 95’lik bir artış oldu. Bu, coine ve büyüme potansiyeline olan güçlü ilgiyi gösteriyor.

Bununla birlikte, aynı dönemde STX’e yönelik düşüş eğilimi de değerlendi. Bu, birçok yatırımcının STX meselesunda iyimser olduğunu, diğerlerinin ise daha temkinli olduğunu gösteriyor. STX, fiyat hareketine ek olarak, bir protokoldeki benzersiz akıllı sözleşme depozito miktarını ölçen Kilitli Toplam Değerinde (TVL) de önemli bir büyüme gördü. Ancak TVL’deki hızlı artış 25 Mart’tan bu yana yavaşladı. Buna rağmen, işlem hacmindeki 24 saatlik yüzde 230’luk artışın da gösterdiği gibi, STX yatırımcılar arasında en iyi tercih olmaya devam ediyor.

Binance Coin (BNB)

Dev kripto para projelerinden BNB’ye olan ilgi artıyor. Geçtiğimiz zamanlarda BNB fiyatı 300 abd parası seviyesinin üzerinde güçlü bir destek tabanı oluşturdu. Son zamanlarda Bitcoin, 30.000 abd parası direncinin üzerinde güçlü bir ralli işe koyultarak Ethereum ve BNB’de yükseliş hareketlerini ateşledi. BNB/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 312 abd parası civarındaki dirençle önemli bir düşüş trendi çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu. Parite, 347 abd parasıdan 305 abd parasıa düşüş hareketinin yüzde 50 Fib geri çekilme seviyesinin üzerine oldu.

BNB fiyatı şu anda 320 abd parasıın ve 100 basit hareketli hemen hemennın (4 saat) üzerinde işlem görüyor. Yukarı yönde, ani direnç 330$ bölgesine yakın. Bu, 347$’lık en çok seviyeden 305$’lık düşük seviyeye doğru zarar yönlü hareketin %61,8 Fib geri çekilme seviyesine yakın.

1681236005 985 Binancedeki Bu 5 Altcoin Icin ‘Patlayici Hamle Bekleniyor

BNB için 330 abd parası direncinin üzerinde net bir hareket yükseliş hareketlerini tetikleyebilir. Bir devamındaki ana direnç 348 abd parası seviyesine yakın. Ana direnç, fiyatın 365 abd parasılık dirence doğru yükselebileceği 350 abd parasılık bölgenin yakınında oluşuyor. Daha fazla kazanç, fiyatı 380 abd parası seviyesine doğru gönderebilir.

Ripple (XRP)

XRP fiyatı 17-29 Mart zamanleri arasında yüzde 61’lik bir artış göstererek 0,336 abd parasıdan 0,537 abd parasıa uzanan devam eden aralığın zirvesini ölçeklendirdi. Etkileyici olsa da, rallinin ateşi tükenmiş gibi görünüyor ve altcoinin en yeni konumel zirvesi olan 0,585 abd parasıdan yüzde 17 düşmesine neden oldu. XRP fiyatı 0,518 abd parası civarında işlem gördüğünden, yatırımcıların 0,475 abd parası ile 0,436 abd parası arasındaki aralığa çok dikkat etmeleri gerekiyor. Bu alan, kenara itilmiş alıcıların devreye girmesine ve bir devamındaki hamleye hazırlanmasına olanak tanıyacak bir birikim bölgesidir.

Yüksek aralığın 0,537 abd parasıa çevrilmesi, bir devamındaki ayağı daha yükseğe işe koyultabilecek önemli bir sinyal olacaktır. Bu barikonumin üzerindeki en yeniuçlı bir hareket, XRP fiyatının 0,633 abd parası etiketine giden yolu açacaktır. Bu seviyenin ötesinde, 0,704 abd parası ve 0,754 abd parasıdaki yüzde 62 ve yüzde 70,5 geri çekilme seviyeleri bir devamındaki yükseliş hedefleridir.

1681236005 807 Binancedeki Bu 5 Altcoin Icin ‘Patlayici Hamle Bekleniyor

Ripple boğaları kontrolü ele alamazsa, geri çekilme XRP fiyatını birikim seviyesinin altına 0,475 abd parasıa çekebilir. Böyle bir durumda, zamanilar 0,436 abd parası destek seviyesini bir direnç barikonumine çevirirse, olasılıkları satıcıların lehine çarpıtacaktır. Böyle bir gelişme, XRP fiyatının 0,336 abd parasıa düştüğünü görebilir.

Polkadot (DOT)

Twitter gönderisine göre, DOT şu anda Huobi yatırımcılarının en çok yatırım onayladığı ikinci coin olarak konum alıyor. Bu, altcoin’in vadeli işlem talebi ölçütlerinde Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) daha iyi performans göstermesinin ardından geldi. Sıralama, her bir varlık sahibinin gerçekleştirdiği uzun vadeli işlemlerin çekimlere oranı hesaba katıldıktan devamında elde ediliyor. Polkadot’un Huobi borsasındaki açık ilgisinin 22 Mart’tan bu yana düşüş eğiliminde olduğu göz önüne yapıldığında, bu artış olası bir talep yükselişine işaret edebilir. Bu dalgalanma, Polkadot fiyatının 11 Mart’ın en düşük seviyelerini yeniden test etmesinin ardından en yeni 24 saat içinde bir pivot sağlama işaretleri gösterdi.

1681236005 737 Binancedeki Bu 5 Altcoin Icin ‘Patlayici Hamle Bekleniyor

Polkadot fiyatı, yazı yazıldığı sırada, en yeni 24 saatte neredeyse yüzde 1 ulaştıktan devamında 6.29 abd parası seviyesinde. Altcoin, 6,45 abd parasılık dirençten reddedildi ve 6,10 abd parasılık destek tutulduktan devamında bir miktar yükseliş rahatlaması buldu.

1681236005 976 Binancedeki Bu 5 Altcoin Icin ‘Patlayici Hamle Bekleniyor

Polkadot’un türev piyasasında uzun pozisyonlara karşı kısa pozisyonların ölçütlerine göre sıralaması göz önüne yapıldığında, 7 gün ilerledikçe yükseliş talebinin artabileceği en yeniucuna varılabilir. Aynı şekilde, Polkadot fiyat hareketi, talep yavaş ama etkili bir şekilde sat sat baskısından ağır bastıkça sat sat duvarının olası bir yükseliş pivotuna işaret edebileceğini gösterdi. Polkadot fiyatı başarılı bir şekilde yeterli hacmi yakalarsa, yatırımcılar bu 7 gün en az yüzde 6 artış bekleyebilir.

Polygon (MATIC)

Polygon Non-Fungible Tokens (NFTs), Three Arrows Capital ve FTX sayesinde geçen yılın 2. ve 4. çeyreğinde kripto piyasasının bulaşıcılığı sebebiyle yükselişe geçemedi. Ancak piyasa önceki birkaç ayda toparlandıktan devamında bile, rakipleri büyümeye tanık olsa bile Polygon’un koşulları değişmedi. NFT alanının hala gelişmekte olduğu söylense de, Polygon NFT’lerin taleplerindeki herhangi bir artışı not etmesi gerekir. Başlangıçta bu, NFT’lerin sunduğu minimum kullanım durumlarının daha geniş anlatımıyla bağlantılıydı, buna rağmen bu en yeni birkaç ayda değişti. NFT’lerin finansallaşmasının ortaya çıkışı, misli olmayan token sahiplerinin NFT’lerini krediler için teminat olarak yatırmalarına izin vererek sahiplerine likidite sağladı.

Bu, Ethereum ve Solana NFT pazar konumlerinin ticaret hacminde bir artışa yol açtı. Bunlar arasında, Ethereum’da Blur ve Solana’da TensorSwap, en yeni altı ayda hacimde en fazla artışı gözlemledi. Polygon’da yalnızca Opensea, hemen hemen 10.000 $’lık hacimle minimum büyüme kaydetti. 

Binancedeki Bu 5 Altcoin Icin ‘Patlayici Hamle Bekleniyor

Bu iki nedenden kaynaklanmaktadır:

  1. Ocak rallisinden önce azalan daha geniş kripto piyasası koşulları.
  2. Polygon’un NFT pazarında yatırımcı eksikliği

İkinci nedenin etkisi, Ocak ve Mart boyunca kaydedilen yükselişi bastırdı. Ancak MATIC işlemleri ve ağ kullanımı ile ilgili Polygon’un durumu aynı süre içinde iyileşti ve bu, daha geniş pazar etkisinin NFT pazarkonumlerinin baskı altında kalmasıyla hiçbir ilgisi olmadığını öne sürdü. Son üç ayda, ağ benimseme 23.377’den 101.900’e yüzde 337 artış gözlemledi. Ağın benimsenmesi, zincire yeni adreslerin eklenmesi anlamına gelir ve aynı adresteki artış, projenin çekiş gücünde bir artış olduğunu gösterir.

1681236005 227 Binancedeki Bu 5 Altcoin Icin ‘Patlayici Hamle Bekleniyor

Benzer şekilde, Polygon ağındaki işlem hacmi Şubat ve Nisan arasında önemli ölçüde düşüş gösterse de, kârdaki hemen hemen işlem hacmi, zarardaki günlük hemen hemen işlem hacmine gözle görülür şekilde hakim oldu.

1681236005 783 Binancedeki Bu 5 Altcoin Icin ‘Patlayici Hamle Bekleniyor

Bu nedenle, kripto piyasasının nispeten iyi durumda olmasına rağmen, yalnızca Polygon’daki NFT’ler herhangi bir büyüme gözlemlemedi. Bu, ağda talep artışları veya Blur gibi yenilikçi pazar konumleri ortaya çıkana görecek şekilde devam edecek.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan

Yazının devamı için Binance’deki Bu 5 Altcoin İçin ‘Patlzamanicı Hamle’ Bekleniyor!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.