Binance Yöneticisi: BNB Stopladırısı Daha Kötü Sonuçlanabilirdi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Binance Yoneticisi BNB Saldirisi Daha Kotu Sonuclanabilirdi
2 yıl önce
2 yıl önce

Binance Yöneticisi: BNB Stopladırısı Daha Kötü Sonuçlanabilirdi

Binance’in iletişimden sorumlu yöneticisi Patrick Hillmann, BNB Chain’e yapılan stopladırının validatörler olmasa çok daha kötü en yeniuçlanabileceğini düşünüyor.

Binance ile yakından ilişkilendirilen BNB Chain, birkaç gün önce ekosistem geneline toplamda 100 milyon abd parasılık şüphe yaşatan bir stopladırının hedefi oldu.

Stopladırının ardından basına meseleşan Hillmann, “Görmezden gelemeyeceğimiz şey şu ki … eğer bu gibi stopladırılar daha organize bir şekilde yapılmış olsa, hackerlar aslında ettiklarından çok daha büyük vurgunlar yapabilir.” dedi.

Hackerlar, BNB Chain ekosistemine 100 milyon abd parası civarında zarar vermişse de bu vurgunun değerinin aslında 570 milyon abd parasıa görecek şekilde çıkması mümkündü.

Hillmann’ın duyurularına göre stopladırının büyümesini engelleyen şey, BNB Chain “validatörlerinin kısa süre içerisinde harekete geçmiş” ve BNB Chain’i durdurmuş olmasıydı.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.