Binance, Hızlandırma Programına Katılan 12 Projeyi Açıkladı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Binanceten BNB Blockchaini Icin Buyuk Adim
1 yıl önce
1 yıl önce

Binance, Hızlandırma Programına Katılan 12 Projeyi Açıkladı

Binance’in yatırım kolu Binance Labs, hızlandırma programına katılması için 12 yeni proje seçti.

Binance tarafından bugün yapılan konuşmaya göre hızlandırma programının beşinci sezonuna katılacak projeler belirlendi. Yeni hızlandırma sezonu, 7 Kasım zamani itibarıyla start verdı.

Binance Labs’in hızlandırma programına katılan projeler hem bu ekosistemin kaynaklarından yararlanabiliyor hem de piyasanın önde gelen isimleriyle bir araya gelebiliyor.

Binance Labs’in programına katılan 12 isim, şu şekilde:

Bracket Labs Group, DappOS, HANA EVM, Kryptoskatt, Mind Network, Notebook Labs, Ontropy, PIP, Sandbags Protocol, The Harvest, Wallet Guard, zkPass

Bu projeler, toplamda sekiz 7 gün boyunca devam edecek program kapsamında Web3 ile ilgili bilgiler alacak, sektörün bilirkişi isimlerinden danışmanlık alacak, demo toplantılarına katılabilecek ve hızlandırma programından zaman en yenira da destek almaya devam edebilecekler.

Binance’in kurucularından Yi He, hızlandırma programının yeni sezonuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Binance Labs olarak her zaman, Web3 endardrisinin büyümesi açısından önem taşıyan, ölçeklenebilir projeleri bulmaya çalışıyoruz. Kuluçka programımızın amacı, Web3 projelerinin erken aşamalarında olan kuruculara güç vermek ve onların, sahip oldukları potansiyele ulaşmasına yardım etmektir.”

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.